• Donderdagavond 4 april heeft er een waar spektakelstuk plaatsgevonden op onze club! Na maanden van voorbereiding door onze vrijwilligers was het moment dan eindelijk daar dat ons 3e zaterdagelftal mocht gaan aantreden tegen de Youtubers en Influencers van de Creators FC, ter ere van het 100-jarige bestaan van de club!

    De aftrap stond gepland om 19:30, maar al vanaf 18:00 liep het sportpark gezellig vol met als resultaat een tot aan de nok toe gevulde Pascal Zegwaard tribune, de welbekkende Trap volgepakt met fanatieke fans en meerdere rijen dik langs de boarding. Voor de benefietwedstrijd waren maar liefst 1.250 kaartjes verkocht, en hierdoor is er gedurende de avond het prachtige bedrag van € 7.000 euro opgehaald voor het goede doel die onze vereniging zo dierbaar is, The Hunger Project!

    Tijdens de benefietwedstrijd stond niet alleen de eer op het spel maar ook de heuse Kwalitaria Cup! De zaterdag 3 kwam al snel in de wedstrijd op voorsprong, maar in de 2e helft kwamen de Creators FC terug in de wedstrijd door 2 snelle doelpunten vlak na rust. Gesterkt door het enthousiasme van de vele toeschouwers kwam RODA ’23 toch nog langszij, waardoor penalty’s de beslissing moesten brengen. Na een zinderende penaltyreeks namen de Youtubers uiteindelijk de penalty’s beter waardoor zij de trofee uiteindelijk mochten meenemen naar huis. Na afloop werden er nog vele handtekeningen en selfies uitgedeeld door beide ploegen, waarna de avond werd afgesloten met gezelligheid in de kantine.

    Via deze weg willen wij de wedstrijdsponsoren Kwalitaria, Vlotte BabbelsThe Beach in Aalsmeer, No Kidding Beveiliging , Accuraat VerhuurNewPort Capital B.V. en Brother International bedanken voor hun geweldige bijdrage aan dit evenement! Ook was dit evenement niet mogelijk geweest zonder de vele vrijwilligers die zich keihard hebben ingezet gedurende de avond, enorm bedankt voor al jullie hulp toppers! Op de socials van @rodazat3 en @creatorsfcnl vind je nog de nodige content terug van deze avond en zeer binnenkort zal de wedstrijd ook terug te zien zijn op het Youtube kanaal van Creators FC! RODA ’23 is RODA ’23, je wordt maar één keer 100 jaar dus het volgende evenement staat alweer in de agenda: zaterdag 13 april vanaf 16:30 het feestje ‘lentekriebels’ in de kantine