• Voetbalplaatjes

  Hier vind je alle informatie over bijvoorbeeld de planning wanneer je team op de foto moet en de allerlaatste nieuwtjes. Check deze pagina dus regematig om op de hoogte te blijven van alle ins and outs van deze leuke actie!

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  LAATSTE NIEUWS 

   

  d.d. 24 januari 2019

  Beste spelers/speelsters, leiders, trainers, ouders en verzorgers, 

  Na een lange periode van voorbereiden, het maken van de foto’s en het bewerken daarvan gaat het nu toch echt bijna gebeuren. Het voetbalplaatsjesboek waar iedereen op zit te wachten komt eraan. We willen deze mooie actie samen met de VOMAR Amstelveen op een feestelijke manier inluiden en wel op zaterdag 9 februari as. 

  Op deze dag zullen tussen 09.00 en 15.00 uur de voetbalplaatjesboeken worden uitgegeven. Elke speler van het team die in het voetbalplaatjesboek staat ontvangt het voetbalplaatjesboek, maar voor het gemak zullen we alle boeken voor het team aan de desbetreffende leider afgeven. De leider zorgt er dan voor dat iedereen een boek ontvangt. Uiteraard is wel iedereen van harte welkom, omdat elke speler/speelster die in het boek staat nog kans maakt op leuke prijsjes, door middel van ons RODA ’23 Rad. Draai 1 keer aan het rad en wie weet heb je de eerste 2 pakjes van de voetbalplaatjes al binnen! Ook al speel je uit op 9 februari, graag zien we je na de wedstrijd op het RODA '23 complex!

  Uiteraard zullen we deze dag feestelijk aankleden. Zo staan er diverse kraampjes op het terras van RODA ‘23 en is er om 09.45 uur een officiële uitreiking van het voetbalplaatjesboek door de manager van de VOMAR Amstelveen aan de spelertjes van de Champions League. 

  Er zal tevens een kraam staan waar je je oude voetbalschoenen en voetbalkleding kunt inleveren voor kinderen in Gambia (Afrika). Dus kijk in je kast of je nog iets hebt liggen en lever het in, zodat de kinderen daar ook kunnen genieten van het mooie spelletje dat voetbal heet! 

  Daarnaast kunnen de kinderen die loten hebben verkocht voor de Grote Club Actie hun prijzen afhalen bij de kraam die daarvoor is ingericht. Dit kan dus van 09.00 tot 15.00 uur. 

  Uiteraard staat de VOMAR ook met een kraam, om de Klant is Koning Kaart te promoten. Door een klantenkaart van de VOMAR te nemen (kosteloos) kun je naast een persoonlijk spaarsysteem met een aantrekkelijke premie van 4% ook de clubkas van RODA ’23 ondersteunen. Dit doe je door het kaartnummer aan RODA ’23 door te geven. Zo spaar je kosteloos bij elke boodschap automatisch mee voor deze mooie club! 

  Daarnaast is het mogelijk om naast je voetbalplaatje ook nog andere artikelen te bestellen met jouw plaatje!! Dat gaat online, maar op 9 februari laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn. 

  Ook bij (algehele) afgelasting zal de officiële aftrap van de actie doorgaan, maar dan boven in de kantine. 

  De plaatjes zijn te sparen vanaf 10 februari. 

   

  We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 9 februari en uiteraard wensen we jullie heel veel spaarplezier!!

   

   

  Sandra Tol

  Claudia Matthijssen

  José Cubo en 

  Jos van der Horst