• Vanaf heden heeft RODA ‘23 een vertrouwenspersoon in de organisatie.

    Wat is een vertrouwenspersoon? Dat is iemand waar je naar toe kunt, wanneer je graag eens met iemand wilt praten over ongewenste omgangsvormen en onacceptabel gedrag. Bijvoorbeeld wanneer je je gediscrimineerd voelt of als er sprake is van (seksuele) intimidatie of pesten, sociale uitsluiting of agressie/geweld. Alles wat je op dat moment dwars zit en waar je graag over wil praten, maar misschien niet durft te bespreken met betrokkene of met een bekende. In dat geval mag je altijd contact opnemen met Karin Bosman. Karin is  bereikbaar op:  vertrouwenspersoon@roda23.nl.

    NB: Wat je met een vertrouwenspersoon bespreekt blijft ook altijd tussen jullie, een vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht dus mag het besprokene nooit zomaar met anderen bespreken, tenzij jij daar zelf nadrukkelijk om vraagt.  

    Wie is Karin Ik ben Karin, 27 jaar getrouwd met Riccardo, 2 dochters (Ashley en Bibi) en hond Willem. Onze jongste dochter Bibi voetbalt al ruim 10 jaar bij RODA ‘23. Mijn man Riccardo is twee jaar trainer geweest van MO-17-19 en ikzelf heb de afgelopen jaren divers vrijwilligers werk gedaan bij de club, zoals bardienst, de VM commissie en dan nu ook als vertrouwenspersoon. Ik werk al jarenlang met liefde en plezier in de zorg (Amsterdam Umc, VUmc/Amc), waar ik op verschillende afdelingen, zoals Radiotherapie, Genderdysforie, Kinder intensive Care en Hematologie, als doktersassistente en administratief secretarieel ondersteunend medewerkster, diverse taken heb gehad. Eén van die taken was familiebegeleider en gastvrouw. Onder andere door mijn werk- en levenservaring heb ik geleerd, dat er veel gebeurt in de maatschappij en dat sommige dingen gewoon enorm oneerlijk kunnen zijn, of als zodanig ervaren kunnen worden. En juist dát is de reden, waarom het fijn is als er soms eens iemand in de buurt is, die de tijd neemt te luisteren naar jouw verhaal en beleving en dat de aandacht geeft, die het verdient. En wanneer ik dat voor je kan doen; luisteren naar jouw verhaal, zonder oordeel en zonder aannames, dan hoop ik, dat ik jou wellicht een klein beetje verder kan helpen met datgene wat jou dwars zit.

     

    Karin Bosman