•  

  Update maandag 16 maart 2020

  Naar aanleiding van de persconferentie van zondag 15 maart van de Rijksoverheid omtrent het Corona-virus (COVID-19) het volgende.

  Het bestuur van RODA '23 is van mening om niet af te wijken van de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarom is besloten om ook ALLE trainingen op te schorten tot en met 6 april 2020 aanstaande. Zo ontstaat er duidelijkheid bij onze leden en ouders/verzorgers. Mochten er vanuit het RIVM en de Rijksoverheid positieve berichten komen, dan zullen wij weer daarover berichten.

  Ook de BSO Kids Aktief heeft de deuren bij RODA '23 gesloten voor de kinderopvang, voor meer informatie kun je contact opnemen met Kids Aktief.

  Houd verder de RODA '23 site in de gaten en diverse social media kanalen van RODA '23.

  Een verdere verscherpingen van annuleringen van de vastgestelde bijeenkomsten zal ook worden door gevoerden, deze zijn van 16 maart tot 3 april afgelast/uitgesteld. De bijeenkomsten worden (indien noodzakelijk) door de betreffende commissie t.z.t. weer ingelast. Zie ook, reserveren van ruimtes.

  Voor alle duidelijkheid : Spelers/trainers en andere liefhebbers mogen dus ook NIET voetballen op veld 1 en 2 (en natuurlijk ook niet op gras 3, 4 en 5). Dus NIET over hekken klimmen om toch het sportpark op te gaan. Als het sportpark in zijn geheel is afgesloten, is het verboden toegang voor onbevoegden.  Dan is ook Artikel 461 van het Wetboek van Strafrecht van toepassing, bij overtreding mag en kan de politie je daarvoor beboeten. Wij gaan er vanuit dat dit niet nodig zal zijn.

  De vastgestelde wedstrijden zijn reeds door de KNVB tot tot en met 6 april 2020 afgelast, deze gaan NIET door. Zie ook het bericht van de KNVB, klik op deze link.

  Namens het bestuur van RODA '23