• Enige tijd geleden heeft op de RODA-site de vacature gestaan Technisch Jeugd Coördinator Bovenbouw. Wij zijn zeer verheugd dat Ruud Reitsma zich bereid heeft verklaard deze functie te willen gaan vervullen.
  Ruud is een gekend en geliefd persoon binnen onze club. Al vele jaren vervult hij diverse functies binnen onze mooie club. Van Leider, pupillen trainer tot junioren trainer ((assistent) trainer van de A junioren (JO 19-1)), Ruud heeft het allemaal gedaan. Ook zullen sommige hem nog kennen als een van de begeleiders bij de RODA '23 Voetbalweek.

  Thans vervult Ruud een prominente en belangrijke rol als assistent trainer van de Zondag 1 trainer Bnar Toofeek. Dit zal hij ook blijven doen.

  Kortom een brok ervaring welke wij goed kunnen gebruiken in de huidige Technische Commissie. De focus van Ruud komt te liggen op de Jeugd vanaf JO 16. Michel Burger en Johan ten Broek zullen vanaf nu de onderbouw gezamenlijk bedienen. Peter Trauschke blijft verantwoordelijk voor de meiden binnen onze commissie, uiteraard in nauwe samenwerking met onze Hoofd Opleiding Xander Baert.

  Wij wensen Ruud heel veel plezier en succes met deze nieuwe functie binnen RODA '23.

  JP Nuijtemans
  Bestuurslid Technische Commissie