• Beste spelers/speelsters/ouders en verzorgers,

  Teamindelingen

  De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. Er kunnen dus nog enkele wijzigingen plaatsvinden. De voorlopige indelingen zijn zorgvuldig door de desbetreffende jeugdcoördinatoren in overleg met de Technische Commissie tot stand gekomen. Mocht u vragen hebben omtrent de voorlopige indeling dan kunt u zich wenden tot de desbetreffende jeugdcoördinator.

   

  Coördinator JO19 en JO18 Stefan Dijkshoorn
  JeugdJO19@roda23.nl
  Coördinator JO17 en JO16 Roelof Ottenhoff
  JeugdJO17@roda23.nl
  Coördinator JO15 en JO14 Martijn Janssen
  JeugdJO15@roda23.nl
  Coördinator JO13 en JO12 Peter ten Kate
  JeugdJO13@roda23.nl
  Coördinator JO11 en JO10 Karen Calis
  JeugdJO11@roda23.nl
  Coördinator JO9 en JO8 Sylvia van Groeningen
  JeugdJO9@roda23.nl
  Coördinator MO9-MO13 Sylvia van Groeningen
  Jeugdmo9@roda23.nl
  Coördinator MO15-MO19 Peter Trauschke
  Jeugdmo19@roda23.nl

  Kick-off informatiebijeenkomsten

  Om het seizoen 2021-2022 goed te kunnen starten en diverse vragen al op voorhand weg te kunnen nemen, organiseren we per leeftijdscategorie kick-off informatiebijeenkomsten. Deze informatie-bijeenkomsten zijn voor alle ouders die een kind hebben spelen in de jeugd, zowel voor de jongens als meiden. Informatie die onder andere gedeeld zal worden is leiders/trainers van het team, contributie, verplichte kantinediensten, een groepsapp, communicatiemiddelen, etc. Uiteraard kunt u tijdens deze bijeenkomst al uw vragen stellen aan de aanwezige jeugdcoördinatoren en Technische commissieleden.

  Vanwege de vele informatie die gedeeld wordt, het persoonlijk kennismaken met de rest van de ouders uit het team en om de lijnen kort te houden, stellen we het op prijs dat in ieder geval 1 ouder per kind aanwezig is.

  De informatiebijeenkomsten zullen plaatsvinden op de kick-off dagen op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Noteer deze dus vast in de agenda. Over de precieze tijdstippen en de invulling van de kick-off dagen wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

  We hopen jullie dan graag te ontmoeten!

  Start trainen seizoen 2021-2022

  De trainingen voor de selectieteams kunnen 9 augustus aanvangen. De trainingen voor de overige teams starten 23 augustus. Er kan echter pas getraind worden als een team beschikt over een trainer, zonder trainer helaas nog geen training. Mocht je als ouder/begeleider graag een jeugdteam willen trainen, neem dan contact op met de desbetreffende jeugdcoördinator. Ook zijn we dringend op zoek naar leiders per team. Er is immers een leider/coach nodig om wedstrijden te kunnen spelen. Mocht je als ouder/begeleider graag een jeugdteam willen leiden/coachen, neem dan contact op met de desbetreffende jeugdcoördinator.

  Trainingsschema seizoen 2021-2022
  De Technische Commissie heeft een voorlopig trainingsschema gemaakt op basis van vaste blokken per leeftijdscategorie. Klik hier voor het voorlopig trainingsschema.

  Teamindelingen seizoen 2021-2022

  Klik hier voor de teamindelingen van het seizoen 2021-2022.

  We wensen jullie allemaal een fijne vakantie toe en verheugen ons op het nieuwe seizoen!

  Met sportieve groet,

  De Jeugd Commissie en Technische Commissie