• RODA '23 Team van de week

   

  Droom jij ervan om ooit ook een keer in het eerste elftal van RODA ’23 te spelen? Vanaf het competitieseizoen 2019-2020 kun je al een keer proeven hoe dat voelt, omdat RODA ’23 vanaf dat seizoen een “Team van de Week” zal invoeren.

  Dat houdt in dat bij thuiswedstrijden van de Zondag 1 (ons vlaggenschip) een geheel team (JO8-JO12) uitgenodigd wordt om hierbij aanwezig te zijn. De spelers van dat team zullen met RODA ‘23 vlaggen op het veld de spelers van de Zondag 1 een warm onthaal geven. Ze mogen daarna op de tribune plaatsnemen. In de rust gaan ze op het doel schieten op de eigen keeper of een andere jeugdkeeper, mocht het team geen vaste keeper hebben. Degene die de meeste punten behaald mag na de wedstrijd de kleedkamer in van de Zondag 1 en een bal in ontvangst nemen met alle handtekeningen erop van de spelers. Deze bal is echter voor het gehele team die bijvoorbeeld gebruikt kan worden tijdens trainingen of bij het warmschieten voor de wedstrijd. Ook krijgen ze na afloop allemaal een certificaat en consumptiebonnen voor een drankje en een zakje chips.

  Ron Koolhaas is de coördinator van het Team van de Week. Hij maakt een planning aan de hand van het wedstrijdschema van de Zondag 1 en zal de betreffende leider van het team een uitnodiging sturen. Ouders, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom langs de lijn!!

  Wie weet is jouw team binnenkort Team van de Week en zien we jou eerdaags op het veld!

 • Team van de week - RODA '23 1

  Ron Koolhaas
  ron.koolhaas@hotmail.nl
  06-484 175 78

  Het Team van de week wordt mede mogelijk gemaakt door:
  ing