• Start selectieprocedure onderbouw seizoen 2023-2024 (22 mei 2023)

  Het seizoen loopt weer bijna teneinde en gelukkig hebben we een redelijk normaal seizoen kunnen draaien. De meeste teams uit de onderbouw (JO8-JO13) spelen uiterlijk zaterdag 20 mei hun laatste competitiewedstrijd.

  Maandag 22 mei starten we met de selectieprocedure voor het seizoen 2023-2024. De voorlopige selecties zijn inmiddels samengesteld en zijn in dit document zichtbaar. Bij de samenstelling van de voorlopige selecties hebben we grote zorgvuldigheid betracht, maar tegelijkertijd realiseren we ons dat niet iedereen tevreden zal zijn.

  De kern van de voorlopige selectie is opgebouwd uit de selecties van het lopende seizoen. Daarnaast is input opgehaald bij de (blok)trainers en het scoutingsteam. Om niet al te veel teleurstellingen te voorkomen, houden we de voorlopige selecties beperkt.

  De selectietrainer, ondersteund door assistent trainers en de technische commissie, zullen uiteindelijk de definitieve selectie bepalen. De definitieve selecties worden uiterlijk 21 juni gepubliceerd op de website.

  Selectietrainers 2023-2024 en planning selectieperiode

  Opmerking:

  • op maandag 29 mei (2e pinksterdag) is er, mits anders gecommuniceerd via de app, geen training;
  • er kan worden afgeweken van bovenstaande planning. Hierover wordt via de app gecommuniceerd.

  Het wordt steeds lastiger om trainers te vinden. Niet alleen voor de niet selectie-elftallen maar ook voor de selectieteams. Mocht je interesse hebben, laat van je horen.

  Voor vragen of opmerkingen kan een e-mail worden gestuurd naar tjconderbouw@roda23.nl

  Technische Commissie