• Zondag 30 april de uitwedstrijd tegen Sporting Martinus. Een wedstrijd die in normale seizoenen al bijzonder is. Deze keer staat niet alleen de eer op het spel, maar hebben beide teams ook nog kansen op prijzen.

  Sporting Martinus staat op de 2e plaats met slechts 2 punten achterstand op SCPB ’22 waar ze op 14 mei nog naar toe moeten. Alles is dus nog mogelijk, maar dan moet er vandaag wel gewonnen worden.

  RODA ’23 leek lange tijd kansloos voor de echte prijzen, maar zit in een enorme flow, waardoor er nog van alles mogelijk is. Ook voor RODA ’23 geldt dat er dan vandaag gewonnen moet worden.

  Beide trainers hoeven hun spelers dus niet te motiveren voor deze wedstrijd en we verwachten dan ook 2 ploegen die alles zullen geven om het maximale uit de wedstrijd te halen.

  Daarbij zullen beide ploegen gesteund worden door de vele toeschouwers die zich zeker zullen laten zien en horen en voor de altijd goede sfeer rondom deze wedstrijd zullen zorgen.

  Natuurlijk hopen wij op winst voor De Jongens Uit De Polder, maar we hopen vooral op een spannende en sportieve wedstrijd. Hoe de uitslag ook uit zal pakken, na afloop tijdens de 3e helft zal het gezellig worden en zullen we gezamenlijk nog lang napraten over de wedstrijd.

  We zien jullie graag zondag om 14.00 uur op Sportpark Overburg.