• Sponsortoernooi

  Aan het begin van het seizoen is het inmiddels een traditie geworden om op een vrijdagavond met alle sponsors het RODA '23 Sponsotoernooi af te werken. Een klein aantal teams/sponsors gaat echt voor de winst, maar het grootste deel komt echt voor de gezelligheid.

  Door Corona is het nu al twee keer niet doorgegaan, maar we gaan er vanuit dat we in 2022 weer een toernooi kunnen houden.

   

  Hieronder een verslag van het laatste sponsortoernooi

  Op vrijdagavond 30 augustus 2019 werd het 8e RODA’23 Sponsortoernooi gespeeld.

  Het werd opnieuw een zeer sportief toernooi, met prachtig voetbalweer.

  Met 16 inschrijvingen hadden we met 4 poules van 4 teams een makkelijk toernooischema.

  Onder zeer gunstige weersomstandigheden konden de teams hun poulewedstrijden spelen en moest bepaald worden welke teams poulewinnaars zouden worden en door zouden gaan naar de halve finales.

  Door een aantal verrassende uitslagen een aantal niet verwachte namen in de halve finale.

  De halve finale tussen Café Thijs en Jeroen Hypotheekadvies, werd toch wel verrassend gewonnen door Jeroen Hypotheekadvies.

  De andere halve finale tussen Kids Aktief 1 en NTS Solutions/GVG werd gewonnen door Kids Aktief 1.

  De strijd om de 3e plaats wordt normaal gesproken beslist door penalties, maar dit jaar wilde beide teams toch graag de wedstrijd spelen en die werd uiteindelijk gewonnen door Café Thijs.

  In de finale tussen de “oudjes” van Jeroen Hypotheekadvies en Kids Aktief 1 werd gewonnen door de Kids Aktief 1.

  Na de wedstrijden bleef het nog lang gezellig op het terras, waar het door het goede weer erg goed uit te houden was.

  Deze avond werd mogelijk gemaakt door de bijdrage van Bidfood (voorheen DeliXL) die voor alle deelnemers de broodjes en de krentenbollen verzorgde, Coca Cola (Aquarius), Martinez Chocolade (chocolade balletjes) en Accuraat Verhuur, en natuurlijk door de scheidsrechters en vele andere vrijwilligers, waarvoor dan ook onze dank.

  Het sponsortoernooi is inmiddels niet meer weg te denken uit de agenda van RODA’23  en zal dan ook volgend jaar zeker weer plaats gaan vinden. Tot dan!

  Foto’s zijn op deze avond gemaakt door Koos van der Leest en zijn terug te vinden op https://fotoleest.nl/roda23-seizoen-2019-2020/roda-23-sponsor-toernooi-2019/?fbclid=IwAR14WpCB9nmmHeK3-XVVm9rhHTRljWz-6_NhIybhj3AFUDlNesGOAi0-xh4

   

  Namens de organisatie,

  José Cubo