• Sponsortoernooi

  Aan het begin van het seizoen is het inmiddels een traditie geworden om op een vrijdagavond met alle sponsors het RODA '23 Sponsotoernooi af te werken. Een klein aantal teams/sponsors gaat echt voor de winst, maar het grootste deel komt echt voor de gezelligheid.

  De datum voor het toernooi in het seizoen 2019/2020 moet nog vastgesteld worden. Wij hopen die datum zo spoedig mogelijk bekend te maken.

   

  Hieronder een verslag van het laatste sponsortoernooi

  7e RODA’23 Sponsortoernooi

  Op vrijdagavond 7 september 2018 werd het 7e RODA’23 Sponsortoernooi gespeeld. Dit jaar als onderdeel van de vele jubileumactiviteiten.Ook dit jaar werd er gespeeld in 2 toernooien.

  Het hoofdtoernooi en een toernooi voor spelers die 35 jaar of ouder zijn, zodat ook de oudere deelnemers een leuke avond konden beleven.

  Het werd opnieuw een zeer sportief toernooi. Na het verschrikkelijke weer van vorig jaar was het dit jaar een stuk beter. Helaas begon het bij de halve finales toch weer te regenen, maar konden de spelers die inmiddels klaar waren schuilen in de feesttent.

  Het 35+ toernooi werd gespeeld met 3 teams die in 1 poule een hele competitie afwerkten.

  De 3e plaats ging naar het combinatie team van NTS Solutions en Cafe Silversant. De 2e plaats was voor 020Drukwerk die gemiddeld wel 35+ waren, maar niet allemaal die leeftijd hadden.

  De 1e plaats ging naar Coca-Cola, met spelers die normaal op vrijdagavond tijdens de 45+ competitie hun kunsten vertonen.

  In het hoofdtoernooi wederom 4 poules van 4 (helaas op het allerlaatste moment een afzegging, waardoor we alle schema’s om moesten gooien) waarbij de winnaars zich plaatsten voor de halve finales.

  Nadat iedereen minstens 3 wedstrijden had gespeeld werd het tijd voor de halve finales.

  De halve finale tussen Plaza Food for All en BTC werd gewonnen door het team van Plaza.

  De 2e halve finale tussen Koen Pack en Sinka The Travel Club werd gewonnen door het team van Sinka.

  Dit betekende dat de strijd om de 3e plaats zou gaan tussen Koen Pack en BTC. Deze strijd werd direct door penalty’s beslist. Koen Pack trok aan het kortste eind, waardoor de beker voor de 3e plaats naar BTC ging.

  De finale ging vervolgens tussen het team van Sinka (al vele keren winnaar) en Plaza Food for All.

  De strijd werd gewonnen door het team van Sinka.

  Na de wedstrijden bleef het nog lang gezellig aan de bar en in en rondom de feesttent.

  Deze avond werd mogelijk gemaakt door de bijdrage van Bidfood (voorheen DeliXL)die voor alle deelnemers de broodjes en de krentenbollen verzorgde, Accuraat Verhuur, en natuurlijk door de scheidsrechters en vele andere vrijwilligers, waarvoor dan ook onze dank.

  Het sponsortoernooi is inmiddels niet meer weg te denken uit de agenda van RODA’23  en zal dan ook volgend jaar zeker weer plaats gaan vinden. Tot dan!

   

  Namens de organisatie,

  José Cubo