•  

   

   

   

   

   

  V&B bloemen en planten heeft zich in april 2023 gevestigd in Winkelcentrum Westwijk en heeft zich onlangs bij de RODA '23-familie gevoegd als nieuwe sponsor met een mooi reclamebord langs het 1e veld. Het toont de betrokkenheid van V&B bloemen en planten bij de lokale sport en de buurt. Dit bleek ook uit de leuke kerststukken (inclusief cadeaubon) die werden gedoneerd voor de jaarlijkse kerstkien. Dit wordt enorm gewaardeerd door RODA ’23.

  V&B bloemen en planten staat bekend om hun prachtige assortiment aan bloemen, kamerplanten en buitenplanten. Bloemen verkopen ze per bos, en speciale, grote bloemen ook per steel. Zo is er voor ieders budget wel wat te vinden. In elk bloemwerk, of het nu gaat om een bedankje of om een passend afscheid van een dierbare, leggen zij hun creativiteit en komt het vakmanschap van het personeel tot uiting.

  Dus als u op zoek bent naar een mooi en creatief boeket, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag a.s. woensdag, of de nieuwste potten en planten neem dan eens een kijkje bij V&B bloemen en planten in Winkelcentrum Westwijk of laat een boeket bezorgen, kijk voor een impressie eens hier.