• Sponsor in the spotlight: Novacreatorz 1 Sponsor in the spotlight: Novacreatorz

  Sponsor in the Spotlight – Novacreatorz

  Dit keer zetten we een vrij nieuwe sponsor van RODA ’23  in het spotlicht. Voor het tweede seizoen op rij wordt het team van de Vrouwen 1 gesponsord door Novacreatorz.

  Novacreatorz legt zich toe op fotografie van evenementen en mode en verkoopt kleding. Momenteel hebben zij voornamelijk ervaring in het fotograferen op festivals.

  Via de website verkoopt Novacreatorz ook kleding, zoals: hoodies, caps en beanies. Wat de hoodies bijzonder maakt is dat ze op de rug zijn voorzien van illustraties, gemaakt door Nova den Hartog. Zij is de drijvende kracht achter dit bedrijf. Nova (speelster uit de Vrouwen 1) volgt de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Fotovakschool in Amsterdam. In haar fotografie onderscheidt zij zich van andere fotografen door hierin illustraties te verwerken. Maar, Novacreatorz begrijpt dat de wensen van klanten uiteenlopen, dus voordat ze aan de slag gaan, wordt er altijd met de klant overlegd.

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je contact opnemen met Novacreatorz? Dit kan eenvoudig via het contactformulier op hun website of door een e-mail te sturen naar novacreatorz@gmail.com Bekijk snel hun website via de onderstaande link!

  Home | Novacreatorz

  Of volg via Instagram https://www.instagram.com/novacreatorz/

  RODA ’23 is Novacreatorz dankbaar voor het sponsorschap en wenst hen, samen met de Vrouwen 1 een sportief en zeer succesvol seizoen toe.