• Sponsor in the Spotlight: Accuraat Verhuur

  Dit keer zetten we sponsor Accuraat Verhuur in het spotlicht. Herkenbaar aan het blauwwitte logo met het klapstoeltje, want in 1985 begonnen zij als een klein stoelenverhuurbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler op de verhuurmarkt, die bij vele Rodianen bekend is. Bij Accuraat Verhuur kun je terecht voor heel veel materialen die nodig zijn voor de aankleding van feesten, partijen, evenementen en congressen. En denk dan niet alleen maar aan doorsnee materialen en apparatuur. Het is mogelijk een feest geheel in stijl aan te kleden, denk aan strak zwart, landelijke chic of Bourgondisch. Met een eigen wagenpark regelt Accuraat Verhuur ervoor dat de materialen en apparatuur op tijd op de bestemming aankomen en weer tijdig worden opgehaald.

  Na twee rustige jaren, door Corona, is het bedrijf weer volop aan de gang en beleven zij momenteel een topdrukte. Daarom heeft Accuraat Verhuur personeel nodig en zijn zij naarstig op zoek naar:

  Oproep-, vakantie- en zaterdaghulpen; chauffeurs in bezit van rijbewijs B, C, of CE; orderpickers en schoonmakers. Klik hier voor alle vacatures.

  Dat de medewerkers van Accuraat zeer klantvriendelijk zijn, meedenken met de klant en een goede service bieden blijkt wel uit de vele positieve reviews. Ook bij RODA ’23 wordt er bij feesten en evenementen gebruik gemaakt van de producten en diensten van Accuraat Verhuur. Wilt u inspiratie opdoen neem dan eens een kijkje op de website.

  Partyverhuur specialist - Accuraat Verhuur

  Accuraat Verhuur is al sinds 1996 een trouwe sponsor van RODA ‘23. Naast het feit dat een aantal medewerkers voetballend of als vrijwilliger hun steentje bijdragen aan de club hebben zij ook het allerlangste reclamebord langs veld 1, zijn zij shirtsponsor van de Zaterdag 1, maken zij gebruik van narrowcasting en prijkt hun naam op een kleedkamerdeur. Hier is RODA ’23 hun zeer dankbaar voor.