•  

     Sponsor in de spotlight: Kragtwijk 1   Sponsor in de spotlight: Kragtwijk

  Sponsor in de spotlight: Kragtwijk Catering

  Ondanks dat uit eten gaan, samen een borrel drinken op het terras of een vrijmibo er even niet in zit, kun je het toch nog steeds gezellig maken. RODA-sponsor Kragtwijk Catering helpt je daar graag bij met hun Kragtwijk-boxen.

  Een borrelbox voor een vrijmibo op afstand, een nieuwjaarsbox om samen te proosten op 2021, een opbeurende healthyfreak-box, een hartverwarmende valentijnsbox, maar ook ontbijt- of lunchboxes; Kragtwijk Catering biedt vele mogelijkheden en uiteraard alles hygiënisch verpakt, vers bereid en lekker!

  Kragtwijk Catering kiest voor lokaal, puur, groen en biologisch en kookt alles in eigen keuken. Kwaliteit is belangrijk. Je bent tenslotte wat je eet. En daarbij vindt het team van Kragtwijk dat we best een beetje zuinig mogen zijn op elkaar en op de wereld waarin we leven. Zo laten we ook nog iets moois achter voor de volgende generaties.

  Wil jij ook volledig coronaproof aan (de online) (borrel)tafel met Kragtwijk Catering? Bekijk op de website hun assortiment en neem contact met ze op. Eet smakelijk!