• Spek de clubkas met Club is Koning sparen van Vomar! 

  Spek de clubkas met Club is Koning sparen van Vomar! 1

  Spek de clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

  Elke 3 maanden krijgen we als vereniging de opbrengst van de Vomar Club is Koning spaaractie overgemaakt. Dankzij de Rodianen die hun klantenkaart gekoppeld hebben aan RODA '23 zien we dit bedrag langzaam maar gestaag oplopen. Bedankt allemaal!

  Steun RODA '23 en spek eenvoudig én kosteloos de clubkas door boodschappen te doen bij Vomar! Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze aan de club met onze unieke clubcode: ROAM2021 en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatsich mee!

  Het kost jou dus niets extra en de opbrengst kan flink oplopen. Lees hier alles over clubsparen.

  En tot oktober kun je ons extra helpen!

  Help jouw club naar de Verdubbelaar!

  Al duizenden klanten sparen kosteloos mee om de clubkas van hun club te spekken. Óók dit jaar doen wij daar weer een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Spaar zoveel mogelijk clubmunten bij elkaar en stem op jouw favoriete club. Zo help je het gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen!

  Je ontvangt van zondag 3 september tot en met zaterdag 7 oktober 2023 een gratis clubmunt bij elke €15,- aan boodschappen en een éxtra clubmunt bij de geselecteerde groente- en fruitaanbieding.

  Hoe het verder werkt kun je hier lezen.