• Siver Abdulrahman keert terug als trainer op het oude nest 1

  Siver Abdulrahman keert terug bij RODA '23 als trainer op het oude nest

  Als 6-jarige jongen begon Siver zijn voetballoopbaan bij RODA '23. Ron Ellens regelde naast zijn eerste voetbalschoenen verder alles voor hem en zijn broer Serud. Na diverse  jeugdelftallen bij RODA '23 en Amstelveen Heemraad te hebben doorlopen maakte hij op zijn 23ste de overstap naar Ajax amateurs 1 waar hij vier seizoenen speelde om voor drie seizoenen terug te keren naar de Zondag 1 van RODA '23 en zijn eerste stappen als jeugdtrainer te zetten.

  Na in 2011 de titel beste verdediger van Amstelveen te mogen ontvangen, heeft Ajax amateurs hem in 2012 teruggevraagd, waar hij vervolgens 8 jaar speelde en als captain vorig seizoen afzwaaide om het trainersvak weer op te pakken als assistent trainer.

  We zijn verheugd Siver weer bij RODA '23 terug te zien waar hij komend seizoen het 2e elftal van de Zondag A-Selectie onder zijn hoede zal gaan nemen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij met zijn voetbalervaring een grote bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het team. Als boodschap voor nu zegt hij: ”Ik hoop dat de jongens er net zoveel zin in hebben als ik, dan weet ik zeker dat het goed gaat komen!”

  We wensen Siver voor het seizoen 2021-2022 veel succes toe.

  Namens de Technische Commissie en Senioren Zaken,

  Jeroen van den Boogaard, TC Senioren Zaken A-Selectie
  Erik Wind, Bestuurslid Senioren Zaken

  Siver Abdulrahman keert terug als trainer op het oude nest