• De voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang, maar volgende week donderdag 4 april is het dan eindelijk zover; de wedstrijd tegen de influencers en creators van het bekende Youtube elftal Creators FC. Wie weet is jouw Youtube-idool of favoriete Tik-Tokker er ook wel bij! Heb jij je ticket nog niet gekocht? Haal hem dan nu snel in huis voordat ze uitverkocht zijn, want OP=OP!

  Een kaartje koop je via: https://www.creatorsfc.club/product/04-04-2024/
  Ticketprijs: €7,50 (excl. servicekosten).

   

  Sinds de oprichting van Creators FC in 2016 heeft Creators FC al meer dan 1,5 miljoen euro opgehaald voor het goede doel en ook deze editie wordt er weer geld ingezameld! Per verkocht kaartje gaat er 5 euro naar The Hunger Project. Daarnaast krijg je bij binnenkomst ook nog is een consumptiemuntje voor 1 gratis drankje aan de bar.

  Dank aan de sponsoren!

  Wij zijn enorm blij dat wij een aantal geweldige sponsoren hebben gevonden die het organiseren van deze avond mede mogelijk maken. Zo zal er gestreden worden om de Kwalitaria Cup, gesponsord door Kwalitaria Nederland en in nauwe samenwerking met hun nieuwste filiaal op het winkelcentrum Westwijkplein in Amstelveen.  Dé plek waar snacken niet alleen lekker maar ook leuk is.

  The Man of The Match wordt gesponsord door Vlotte Babbels, trots bemiddelaar van  commercieel talent. Vlotte Babbels is hét wervingsbureau voor commercieel personeel en helpt je aan accountmanagers, commercieel managers, sales binnendienst en marketing- en communicatie professionals; dé matchmaker op de arbeidsmarkt.

  De beveiliging wordt gesponsord door  No Kidding Beveiliging en de benodigde materialen voor de opbouw van het event door Accuraat Verhuur. Verder wordt het evenement mede mogelijk gemaakt  door NewPort Capital B.V. en Brother International

   

  Ook sponsor worden?

  Mocht u ook sponsor willen worden en een bijdrage willen leveren aan deze avond en het goede doel, stuur dan een mailtje naar mikeoneill2000@gmail.com of een appje naar 06 177 39 673