• RODA ’23 vrijwilligers naar 14 De Musical

  RODA ’23 vrijwilligers naar 14 De Musical

  Op woensdagavond 13 maart vertrok een bus vol met RODA ’23 – vrijwilligers voor een leuke avond naar het AFAS theater in Leusden om daar te gaan kijken naar 14 De Musical over het leven van Johan Cruijff.

  We waren uitgenodigd door de 8 van Amstelveen en de Enjoy! Foundation om deze avond bij te wonen.

  Het werd een zeer leuke avond. De bus wist ons keurig op tijd in Leusden af te leveren, de entree verliep goed en aan de bar stonden de drankjes al op ons te wachten. Voor de voorstelling maakten Mathijs Groenewoud van de 8 van Amstelveen/1Amstelveen en Martijn Heus namens de Enjoy! Foundation met zoveel mogelijk mensen een praatje. Dat viel niet mee, want er was niet alleen een bus vol Rodianen, maar ook van vele andere verenigingen uit Amstelveen waren er mensen aanwezig.

  De musical over het leven van Nummer 14, was waar het allemaal om draaide en daarvan werd door jong en oud volop genoten. Vele herkenbare scenes (vooral voor de wat oudere vrijwilligers), maar ook dingen die veel van ons nog niet wisten passeerden de revue. En om dat voetbal toch de rode draad was, was het ook voor de jongeren onder ons een prachtige avond.

  Tijdens de pauze stonden er wederom drankjes en hapjes klaar en ook na afloop werd er voor ons gezorgd.

  RODA ’23 vrijwilligers naar 14 De Musical 1

   

   

   

   

   

   

  De avond vloog voorbij en zo kwamen we rond middernacht weer aan in Bovenkerk en gingen we allemaal met een zeer voldaan gevoel naar huis.

  Namens alle Rodianen die mee waren willen we de 8 van Amstelveen en de Enjoy! Foundation, maar vooral Mathijs en Martijn heel erg bedanken voor deze leuke avond.

  De avond, die mede mogelijk gemaakt werd door Enjoy Foundation, was weer eens een uitstekend voorbeeld om te zien hoe maatschappelijk georiënteerde organisaties elkaar kunnen versterken.

  Kijk voor de aardigheid eens op hun website https://enjoythewebsite.nl/enjoy-about/the-foundation/

  De aanwezige Rodianen hebben al een oproep gekregen een bijdrage te doneren.

  Uiteraard kan een ieder natuurlijk steunen door een bedrag te doneren op NL69 INGB 0003 9140 86 van RODA '23. Als vereniging zal RODA ‘23 het gedoneerde bedrag aanvullen naar een mooi rond bedrag.