• RODA ‘23 Voetbaldagen in de meivakantie (3 - 5 mei)

  Kom ook naar de superleuke RODA ‘23 Voetbaldagen in de meivakantie. Op 3, 4 en 5 mei zijn de RODA ‘23 Voetbaldagen in de meivakantie voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. De RODA ‘23 Voetbaldagen vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

  Schrijf uw kind in via deze link.

  De RODA ‘23 Voetbaldagen in de meivakantie zijn de leukste voetbaldagen van Amstelveen en omgeving. Het zijn de voetbaldagen waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens de RODA ‘23 Voetbaldagen dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

  Thema: Champions League
  De RODA ‘23 Voetbaldagen zijn sowieso meer dan voetbal. Tijdens de voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens de RODA ‘23 Voetbaldagen in de meivakantie is het thema: Champions League.

  Vroegboekprijs tot en met 18 april.
  Schrijf nu in voor de RODA ‘23 Voetbaldagen in de meivakantie en profiteer tot en met 18 april van de vroegboekprijs van € 109,-.
  Is dit echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.
  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

  We verwelkomen uw kind graag op 3 mei bij de RODA ‘23 Voetbaldagen in de meivakantie! Tot dan!

  Corona maatregelen
  RODA ‘23 en Ubuntu Sport nemen de verantwoordelijkheid in de bestrijding van het Coronavirus zeer serieus. Alle maatregelen worden getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportevenement. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.