• Beste ouders/verzorgers en deelnemers, 
   
  Hartelijk dank voor het inschrijven van uw kind voor de eerste editie van de RODA '23 Voetbaldagen in samenwerking met Ubuntu Sport, op 3, 4 en 5 mei! Het beloven fantastische dagen te worden waarbij plezier en ontwikkeling als (team)speler centraal staan! Het thema van deze editie is de Champions League! Ieder jaar in mei gaat dit miljoenenbal de laatste fase van het toernooi in, met als hoogtepunt de finale op 29 mei in Istanbul! Tijdens deze voetbaldagen zullen de kinderen met te gekke oefeningen werken aan de verschillende kwaliteiten die een speler in de Champions League ook heeft. Dribbelen zoals Lionel Messi, wegdraaien bij een tegenstander zoals Frenkie de Jong of verdedigen zoals Virgil van Dijk dat zo goed kan! Onze staf zal er in ieder geval alles aan doen om de kinderen onvergetelijke vakantiedagen te bezorgen! 

  Hieronder vindt u de praktische informatie. Lees deze a.u.b. goed door!

  Wij willen jullie vragen rekening te houden met het volgende: 

  Halen & brengen

  • De kinderen kunnen tussen 08:45 en 09:00 uur gebracht worden naar de ingang van het sportpark van RODA '23. Om samenkomst van groepen zoveel mogelijk in te perken zijn toeschouwers helaas niet welkom op het park.
  • Jeugdspelers wordt gevraagd zoveel mogelijk zelfstandig naar het park te komen, om vanuit oogpunt van veiligheid het aantal autobewegingen op de parkeerplaats te minimaliseren.
  • Komt u toch met de auto? Zet uw kind dan af op parkeerplaats A of parkeerplaats B en volg de aangegeven routes zoals die hier te zien zijn.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders en vrijwilligers! 
  • De kinderen zullen door de coaches worden opgevangen bij de ingang van het sportpark en begeleid worden naar het veld. Daar krijgen ze direct te horen in welk team ze zijn ingedeeld.
  • Op maandag en dinsdag kunt u uw kind weer ophalen bij de parkeerplaats om 17:00. LET OP: woensdag eindigt de dag al om 16:00!!!
  • Mocht u uw kind eerder willen ophalen dan horen we dat graag van u. 


  Eten en drinken

  • Tijdens de voetbaldagen zal worden gezorgd voor een lunch en de nodige tussendoortjes die mede mogelijk is gemaakt door de VOMAR Westwijkplein.
  • We vragen jullie in verband met de hygiëne de kinderen een eigen en zeer herkenbare bidon mee te geven.


  Kleding

  • De kleedkamers zijn gesloten dus willen we vragen om de kinderen omgekleed naar het sportpark te laten komen.
  • Mocht verwacht worden dat het gaat regenen, dan adviseren we om een regenjas en droog setje voetbalkleren mee te geven. 
  • Scheenbeschermers zijn verplicht!

   

  Afwezigheid
  Mocht uw zoon of dochter (onverwacht) een van de dagen om welke reden dan ook afwezig zijn, vragen wij u even een mailtje te sturen naar info@ubuntu-sport.com.  

  We hebben er super veel zin in! Een fijn weekend en tot maandag!

  Met vriendelijke groet,

  Team Ubuntu Sport


  COVID-19
  De veiligheid van de kinderen en trainers staat natuurlijk voorop. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en RODA '23 welke zijn genomen om de veiligheid zo goed mogelijk te garanderen. Er zal bijvoorbeeld desinfecterende handgel aanwezig zijn waarmee de kinderen met enige regelmaat hun handen kunnen desinfecteren.