• Vorige week woensdag 6 juli bereikte ons het verdrietige bericht dat Rob Cambach is overleden.

  Rob was jarenlang actief binnen RODA ’23 als jeugdtrainer van diverse selectie- en niet-selectie teams. Een trainer waarbij het plezier voorop stond, maar ook een fanatieke trainer die altijd wilde winnen en slecht tegen zijn verlies kon.

  Rob heeft menig huidige RODA-speler onder zijn hoede gehad en/of als onderwijzer aan de Karel Eijkmanschool als leerling in de klas gehad. Als Rob een van zijn oud-spelers of -leerlingen bij RODA tegenkwam was er altijd die leuke begroeting of ruimte voor een geintje en een gesprek. Tekenend voor hoe Rob met hen omging en wat hij voor hen betekend heeft.

  Donderdag 14 juli heeft de uitvaart op verzoek van de familie in besloten kring plaatsgevonden. De familie heeft wel aangegeven dat men het fijn zou vinden als men reacties zou willen plaatsen op de aangeven condoleance link, https://herinnering.dela.nl/robcambach.

  Namens RODA ’23 is er een bloemstuk bezorgd.

  Wij hebben met het verlies van Rob als RODA ’23 een gedreven en fijne trainer verloren en wensen de familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

  Namens het Bestuur

  Hans Feenstra