•  

  Reünie RODA '23 Zondag 1 - 120 aanmeldingen - meer dan 200 aanwezigen 1Reünie RODA '23 Zondag 1 - 111 aanmeldingen! Reünie RODA '23 Zondag 1 - 100 aanmeldingen!    Reünie RODA '23 Zondag 1 - Bijna 75 aanmeldingen!  Reünie RODA '23 zondag 1 - Al bijna 75 aanmeldingen! Reünie RODA '23 zondag 1 - Al bijna 75 aanmeldingen! 1 Reünie RODA’23 Zondag 1 - Save the date! Zondag 24 september 2023 1

  Nog maar 1 week te gaan en het aantal aanmeldingen staat inmiddels op 130 en inclusief de mensen die meekomen komen er in ieder geval 220 mensen.

  Dat gaat dus een gezellige reünie worden. Aanmelding van 2 oud zondag 1 spelers die al 90+ zijn, de aanvoerder van de zondag 1 van 1966 en ook iemand die in de zondag 1 gespeeld heeft en later dit jaar 70 jaar lid van onze vereniging is. En vele andere leuke aanmeldingen. We gaan ook zorgen dat we heel veel oude foto's hebben, zodat we ook veel herinneringen op kunnen halen. Dat we deze dag met het 1e ook tegen Sporting Martinus spelen is misschien wel de kers op de taart. In de middag zal het dus heel druk gaan worden op het RODA-complex. Deze keer ook weer een nieuwe foto. De kampioensfoto van de zondag 1 in 2005. Nog niet aangemeld, doe dat dan hier.   Hieronder nog even de officiële aankondiging.

  Reünie RODA’23 Zondag 1 Save the date en meld je aan! - Zondag 24 september 2023

  Geheel toepasselijk bij de 1e thuiswedstrijd van RODA’23 1, op 24 september 2023, is ook de reünie wedstrijd voor oud 1e elftalspelers opgenomen in het programma ter ere van het 100 jarig jubileum. RODA ’23 100 jaar kloppend sociaal hart van Bovenkerk. Van jong tot oud verbonden aan de club. Sporten, knokken, werken, treuren, genieten en feesten, het gebeurt hier allemaal. Opa’s en oma’s, ouders, kinderen en kleinkinderen genieten samen van de fantastische balans tussen presteren en recreëren. De club waar je hart sneller van gaat kloppen door de saamhorigheid en plezier, die leden al 100 jaar beleven en tot uitdrukking komt in de steun van “‘t vlaggenschip” van RODA ’23. Het is zo mooi om wedstrijden te spelen voor een talrijk publiek rondom het veld en natuurlijk op de trap. En daarna tijdens de 3e helft nog even napraten over de wedstrijd en het leven. Daarom roepen wij alle oud 1e elftalspelers, trainers, begeleiders, sponsors en andere betrokkenen op om zich aan te melden voor deze geweldige dag. We trappen een balletje met elkaar. We wisselen fantastische ervaringen met elkaar uit onder het genot van een hapje en een drankje. En we moedigen RODA 1 aan in de openingswedstrijd van het seizoen in hun speciaal ontworpen jubileum tenue. Het maakt niet uit of je mee voetbalt, kijken is ook goed. Het belangrijkste is dat jij erbij bent! Geheel in het teken van RODA ’23; hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vanaf 10.30 uur staan we klaar om je te ontvangen en het voetballen zal zeer waarschijnlijk een uurtje later beginnen. We willen graag weten of je erbij bent, klik hier om je aan te melden. Geef deze datum en de link naar de aanmeldpagina ook door aan iedereen die jij kent en die bij RODA 1 betrokken is, of is geweest.

  Tot dan!!

  Bert Boer & Edwin Bergkamp

   

  Reünie RODA’23 Zondag 1 - Save the date! Zondag 24 september 2023

  Klik hier om te zien wie zich al aangemeld hebben.Foto's Ron Ellens 51