• Overlijden Lid van Verdienste, Gerard Bergkamp

  De r.k.s.v. RODA ’23 deelt met groot leedwezen mede dat op woensdag 22 februari 2023,  Lid van Verdienste van de r.k.s.v. RODA ’23 Gerard Bergkamp, is overleden op  84-jarige leeftijd. Gerard was de man van Grada Bergkamp-Payralbe (ook Lid van Verdienste van onze vereniging) en de vader van Edwin en Corine.

  Gerard speelde, net als zijn zoon Edwin, jarenlang in ons 1e elftal.

  Al tijdens zijn voetbalcarrière werd Gerard een zeer waardevolle vrijwilliger voor onze vereniging.

  Hij beheerde de kantine in de jaren 70, stond zelf jarenlang achter de bar (liefst niet achter de snoepbar) en deed samen met Jan Borgmann nog jarenlang de inkopen voor de kantine en vele andere dingen op kantine-gebied.

  Daarnaast is Gerard jeugdtrainer geweest, was hij betrokken bij vele verbouwingen en was hij een zeer gewaardeerd lid van onderhoudsploeg.

  Bij vrijwel alle evenementen was hij aanwezig om op de één of andere manier te ondersteunen. Opruimen, bevoorraden, meedenken, schoonmaken na afloop en natuurlijk gedurende de evenementen vaak achter de bar, maar net zo graag ook aan de bar om een gezellig biertje te drinken.

  Vele Rodianen kenden Gerard natuurlijk ook als uitbater van Café ’t Trefpunt, waar vele Rodianen te vinden waren en met ’t Trefpunt was hij ook vele jaren een zeer goede en trouwe sponsor van onze vereniging.

  We zullen hem missen en wensen de familie veel sterkte en mooie herinneringen.

  De RODA ’23 vlag zal tot aan de uitvaart halfstok blijven hangen op ons Sportpark.

  Klik hier voor de rouwkaart.