• Afgelopen woensdag was de Algemene Ledenvergadering van RODA ’23 over het seizoen 2019/2020. Een rommelig seizoen vanwege COVID werd zo doorgenomen en afgesloten.

    Dit was ook meteen de laatste ALV van voorzitter Erik de Vries, hij had al in een eerder stadium aangegeven dat hij niet meer herkiesbaar zou zijn. Een opvolger werd gelukkig gevonden de persoon van Ronald Posthumus. En tijdens het punt bestuursverkiezing gaf Erik het stokje door aan de nieuw gekozen (geen tegenstemmen) voorzitter Ronald Posthumus.

    Voor het officiële einde van de ALV kon de kersverse voorzitter Ronald oud-voorzitter Erik belonen met het Lidmaatschap van Verdienste voor zijn vele werk voor de vereniging in de afgelopen jaren. Zo was Erik zeer actief in de Zaterdag Commissie met vele functies, voorzitter, wedstrijdsecretariaat, afzeggen, organisatie van diverse etentjes en ga zo maar door. Een zeer mooie beloning voor zijn tomeloze inzet jarenlang voor de vereniging RODA ’23. Ook werd Corine namens de vergadering en het bestuur bedankt voor haar jarenlange inzet als gastvrouw tijdens de thuiswedstrijden van de Zondag 1. Jarenlang waren Corine en Erik het eerste aanspreekpunt voor de bezoekende besturen, verenigingen, scheidsrechters en overige KNVB-officials. Ook hiervoor veel dank! Natuurlijk zullen wij Erik en Corine nog veel langs de lijn zien en natuurlijk op onze gezellig terras of mooie kantine voor een drankje!

    Namens het bestuur veel dank en succes voor in de toekomst!