• SPONSORWEEK RODA '23 van 6 september tm 12 september 2021

  OPROEP VOOR OUDERS voor NIEUWE MAVO in AMSTELVEEN

  Van 6 tm 12 september is er een sponsorweek voor RODA ’23. Zes  onderwijsprofessionals en ouders in Amstelveen willen een kleinschalige mavo genaamd Heros oprichten. Heros staat voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling, leren voor het leven en bewegen. Om de mavo op te richten heeft Heros 300 handtekeningen nodig van ouders met kinderen die op 1 november tussen 10 en 12 jaar zijn en afkomstig zijn uit Amstelveen en 15 km rondom dus ook Amsterdam, Badhoevedorp, Aalsmeer, Diemen etc. Voor elke handtekening die in de week van 6 september tm 12 september binnenkomt sponsort Heros RODA ’23 met 1 euro. Want Heros gelooft in bewegen!

  U als ouder helpt dus niet alleen de kinderen van Amstelveen en omstreken aan een nieuwe school maar helpt ook RODA ’23. U kan dit initiatief ondersteunen door zelf een digitale handtekening te zetten maar ook door dit bericht te delen met vrienden of in de klassenapps van school.

  Een handtekening geeft geen verplichtingen en is ongeacht het schooladvies. Het zetten van een handtekening geeft alleen aan dat je het initiatief sympathiek vindt en graag wil ondersteunen.

  Ja kan je handtekening zetten via:
  https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/52

  Meer info: www.herosmavo.nl

  Ook te volgen op facebook via heros mavo

  Link voor handtekening:

  https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/52