• Wij zijn op zoek naar…

  Voor het nieuwe seizoen 2021/2022 zijn wij op zoek naar een coördinator voor de ontvangst. Als ontvangst coördinator ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de ontvangstdiensten op zaterdag en zondag bij RODA ’23.

  Samen met een team van ‘vaste’ ontvangstmedewerkers maak je het ontvangstschema voor het gehele seizoen. Daarnaast wordt de groep van ontvangstmedewerkers wekelijks aangevuld met de teams die hun verplichte bardienst draaien. Daar zit dan meestal ook een ontvangst dienst aan vast.

  Lijk het je leuk om wat voor de vereniging te doen en je daarvoor in te zetten. En heb je affiniteit met plannen en organiseren en een leuk team draaiende te houden, meld je dan snel aan. Je kan een mail sturen naar het bestuurslid Algemene Zaken, Pascal Zegwaard.

  Ontvangstmedewerker(s) RODA ‘23
  Daarnaast zijn we ook nog op zoek om onze vaste groep ontvangstmedewerkers uit te breiden. Lijkt het je leuk om een aantal uur per maand actief te zijn voor de vereniging, laat het ons weten! Jij zal dan het eerste aanspreekpunt worden van de bezoekende verenigingen bij de ontvangst. Je heet ze welkom en geeft ze, na betaling van de borg, hun kleedkamer. In de rust verzorg je in overleg met de medewerkers van de buitenbar dat er limonade en/of thee uitgedeeld kan worden. En ben je natuurlijk gastvrouw of gastheer voor de aangestelde KNVB scheidsrechter en eventuele andere officials. Voor hun verzorg je voor aanvang wat te drinken en zorg je dat zij zich kunnen omkleden. En natuurlijk na afloop kunnen zij een drankje ontvangen als zij bezig zijn met de leiders om het mobiel digitaal wedstrijdformulier af te handelen. Na afloop van de wedstrijddag loop je even de kleedkamers na om te zien of alles netjes is achtergelaten.

  Heb jij interesse om het eerste aanspreekpunt en gezicht te zijn op een wedstrijddag, stuur dan snel een mailtje! Wij hopen jullie snel te mogen begroeten.

  Namens het bestuur,
  Pascal Zegwaard
  Bestuurslid Algemene Zaken
  (AlgemeneZaken@roda23.nl)