• NTS Solutions en GvG Personal Soccer Training verlengen het hoofdsponsorschap van RODA ’23 tot en met 2025

  13 Mar 2023 José Cubo
 • NTS Solutions en GvG Personal Soccer Training verlengen het hoofdsponsorschap van RODA ’23 tot en met 2025

  NTS Solutions en GvG Personal Soccer Training verlengen het hoofdsponsorschap van RODA ’23 tot en met 2025

  RODA ’23 maakt met trots bekend dat het contract tussen de Bovenkerkse vereniging en hoofdsponsors NTS Solutions en GvG Personal Soccer Training (GVGPST) verlengd is tot en met 30 juni 2025.

  Mondeling was er maanden geleden al een akkoord en waren de handen geschud. Er moest nog wel een officieel moment gevonden worden om het contract te ondertekenen, het glas te heffen en het bekend te maken. Door diverse omstandigheden duurde dat wat langer dan gepland.

  In 2017 gaven de eigenaren van beide bedrijven aan dat ze net als RODA ’23 grote ambities hadden voor de toekomst. In die jaren is er veel gebeurd. In de afgelopen jaren heeft GVGPST mooie stappen kunnen maken en regelmatig zien we dan ook foto’s en/of filmpjes van trainingen met talentvolle en soms ook al bekende voetballers en voetbalsters. NTS Solutions heeft in die jaren de naamsbekendheid in Bovenkerk en omstreken behoorlijk weten te vergroten en inmiddels zijn steeds meer Rodianen persoonlijk en/of met hun bedrijf klant geworden.

  De eigenaren van beide bedrijven zijn bekend binnen de vereniging. Giovanni van Groeningen als lid, trainer van jeugdteams en zoon van lid van verdienste Sylvia van Groeningen. Giovanni is zeer regelmatig op het sportcomplex te vinden als hij personal voetbaltraining geeft.

  Robbert Tol leerde RODA ‘23 kennen toen zijn zoon en dochter bij de Coenradies gingen voetballen. Zijn bedrijf NTS Solutions werd shirtsponsor toen zijn zoon bij de F-pupillen begon. Inmiddels is Robbert ook keeperstrainer, lid van de jeugdcommissie en is hij sterk betrokken bij alle ICT-activiteiten binnen de vereniging.

  Aan het einde van dit nieuwe contract zullen NTS en GVG in totaal 8 jaar hoofdsponsor zijn van RODA ’23. Een lange tijd, nog net geen record en partijen hebben aangegeven nog lang niet op elkaar uitgekeken te zijn.

  Met een prachtig jubileumjaar in het vooruitzicht is het voor de vereniging fijn dat het hoofdsponsorschap in die periode weer naar volle tevredenheid ingevuld is.

  Het bestuur en de commerciële commissie willen langs deze weg beide sponsors bedanken voor hun steun en hopen op een wederom vruchtbare samenwerking.