• Wie Veronica Inside wel eens gekeken heeft, weet dat René van der Gijp het altijd heeft over wedstrijden waarin het NET NIET lukt. Dat zijn wedstrijden die je elk seizoen een keer hebt. Voor de zaterdag 4 was dit zo een wedstrijd.

  Eigenlijk begon het al met het feit dat we NET NIET op het 1e veld gingen spelen. Oorspronkelijk was de wedstrijd daar wel gepland, maar de zaterdag 4 werd vriendelijk verzocht om op veld 2 te starten.

  Het veld was NET NIET helemaal op orde. De lijnen waren niet helemaal zichtbaar getrokken, maar om dat nog te doen tijdens de wedstrijd zie je eigenlijk alleen maar op filmpjes van dumpert. Los van de lijnen was het gras NET NIET helemaal egaal gemaaid, lag het veld NET NIET helemaal in de schaduw of zon en was de dugout NET NIET wat de zaterdag 4 gewend is.

  Verder was de wedstrijd ook NET NIET wat we er van verwacht hadden. Er waren genoeg kansen, maar die gingen er allemaal NET NIET in. Kevin schoot bij zijn rentree binnenkant paal. Wesley zijn kopbal miste richting en de vrije van Daan ging ruim naast.

  De scheidsrechter en vlagger spanden de kroon. Beide waren NET NIET altijd scherp genoeg, waardoor glaszuivere doelpunten niet geteld werden. Bovendien was het horloge van de scheidsrechter NET NIET helemaal in orde. Zowel de 1e als de 2e helft floot hij te vroeg af (steeds 5 minuten minder speeltijd).

  Max had het in deze wedstrijd behoorlijk op zijn heupen en was op dreef. Volgens eigen zeggen maakte hij zijn mooiste kopbal uit zijn prille carrière, maar…ook die ging er NET NIET in. Die carrière was bijna voorbij, want hij had een omhaal in gedachten die helaas smoorde in een glijpartij, waardoor ook die omhaal NET NIET opleverde wat er van verwacht werd.

  En op het laatst lukte het de tegenstander gelukkig NET NIET om een 100% kans te scoren. Anders was het NET NIET gelukt om een punt aan de wedstrijd over te houden.

  Waarbij ik nog vergeet om Julian als enige doelpuntenmaker te noemen. Zijn afstandsschot ging raak. Na zijn hoogtepunt had hij beter kunnen stoppen, want daarna lukte het steeds NET NIET.

  En tja, dan is ook dit verslag NET NIET op tijd af, de deadline was dinsdag….