• Coenradies / Champions league / Mini's

  SEIZOEN 2020/2021: Coenradies & Champions League


  Coenradi boys & girls: Voetbal voor de allerjongste spelers

  Iedere zaterdagochtend kunnen jongens en meisjes van het geboorte jaar 2015/2016 en 2017 bij RODA kennismaken met het voetbalspel. Van 8.30 uur tot 10:30 uur beschikken wij over een veld en een kleedkamer. Te weten veld 2 (kunstgrasveld) en kleedkamer 20 aan het 1e veld. Vanaf 9:00 uur kunt u zich met uw zoon of dochter melden.

  Om 9:30 uur beginnen wij. Zorg er dus voor dat u met zoon of dochter voor die tijd op het veld staat, anders kan uw kind helaas niet meedoen. Uw kind heeft nog geen officieel RODA-voetbaltenue nodig. Schoeisel, kicksen of kunstgrasschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht.

  Uw kind wordt geen lid van RODA '23. Deelname geschiedt op eigen risico. RODA is in geen enkel opzicht aansprakelijk.

  De kosten bedragen 1 euro per keer.

  Heeft u vragen? Stel deze aan de begeleiders of bel Sylvia van Groeningen. Wilt u uw zoon of dochter aanmelden? Stuur dan een mail naar coenradies@roda23.nl en vraag om een inschrijfformulier. Vermeld hierbij de naam en geboortedatum van uw zoon/dochter!

  COENRADIES CHAMPIONS LEAGUE

  Champions League spelen bij RODA. Dat doen jongens en meisjes uit 2015 en talentvolle spelertjes die zijn geboren in 2016. De kinderen spelen in teamverband. Een team bestaat uit 5 spelers. Er wordt vier tegen vier gespeeld. Iedere week zal er 2 x 20 minuten worden gespeeld exclusief 5 minuten rust en het nemen van strafschoppen na afloop.

  Deze groep jongens en meisjes dienen om 8.30 uur bij RODA aanwezig te zijn.


  Inschrijfformulier aanvragen bij coenradies@roda23.nl , t.a.v. Ron Koolhaas 


  Begeleiding : Ron Koolhaas en Nel Hermans.

  Face Book Coenradies: https://www.facebook.com/Coenradies/timeline