• Laatste bloktraining (18 mei) en start selectieprocedure seizoen 2022-2023 (23 mei)

  Het seizoen loopt weer bijna teneinde en gelukkig hebben we een redelijk normaal seizoen kunnen draaien. De meeste teams uit de onderbouw (JO8-JO13) spelen zaterdag 21 mei hun laatste competitiewedstrijd. Dat betekent dat woensdag 18 mei de laatste bloktrainingen zijn.

  Maandag 23 mei starten we met de selectieprocedure voor het seizoen 2022-2023. De voorlopige selecties zijn inmiddels samengesteld en worden woensdag 18 mei gepubliceerd op de website. Bij de samenstelling van de voorlopige selecties hebben we grote zorgvuldigheid betracht, maar tegelijkertijd realiseren we ons dat niet iedereen tevreden zal zijn.

  De kern van de voorlopige selectie is opgebouwd uit de selecties van het lopende seizoen. Daarnaast is input opgehaald bij de (blok)trainers en het scoutingsteam. Om niet al te veel teleurstellingen te voorkomen, houden we de voorlopige selecties beperkt.

  De selectietrainer, ondersteund door assistent trainers en de technische commissie, zullen uiteindelijk de definitieve selectie bepalen. De definitieve selecties worden uiterlijk 15 juni gepubliceerd op de website.

  Selectietrainers 2022-2023 en planning selectieperiode

  Laatste bloktraining (18 mei) en start selectieprocedure seizoen 2022-2023 (23 mei)

  Het wordt steeds lastiger om trainers te vinden. Niet alleen voor de niet selectie-elftallen maar ook voor de selectieteams. Mocht je interesse hebben, laat van je horen.

  Voor vragen of opmerkingen kan een e-mail worden gestuurd naar tjconderbouw@roda23.nl

  Technische Commissie.