• Kalender jubileumactiviteiten

  Beste leden, sponsoren en vrijwilligers,

  Bij deze willen we nog een aantal jubileum activiteiten onder de aandacht brengen, welke nog op de planning staan en zeer de moeite waard zijn!

  Morgen woensdag 8 mei krijgen we bezoek van de Ajax Kids toer! Maandag 20 mei organiseren we voor al onze buren, de buurtkoffie. We hopen ook hier op een grote opkomst, waarna tevens de laatste thuiswedstrijd van de zondag 1 bekeken kan worden.

  Vrijdagavond 24 mei staat de sponsoravond op de planning. Een avond aangeboden aan al onze sponsors, waar ondernemer John van Zweden, ook wel bekend van het succesverhaal bij Swansea City, zijn verhaal komt vertellen.

  De volgende ochtend zaterdag 25 mei is de jaarlijkse afsluiting van de Coenradi's.

  Op dinsdag 11 juni is het 1e RODA '23 golf toernooi, welke gespeeld gaat worden op Golfbaan Spaarnwoude. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor een ieder die van dit spelletje houdt en iets heeft met onze mooie vereniging.

  Zaterdag 15 juni organiseren we een diner voor onze vrijwilligers. Deze hoeven die avond helemaal niets te doen en kunnen zo "aanschuiven".

  Vervolgens is er op woensdag 19 juni een jeugd bingo. Voorgaande keer was dit een groot succes, dus hier rekenen we wederom op.

  Tot slot sluiten we ons jubileum jaar groots af met een knallend slotfeest op zaterdag 22 juni. Deze mag u zeker niet missen! U kunt inmiddels hier al kaarten voor bestellen.

  We gaan er met z'n allen een mooie maand mei en juni van maken!

  Namens de jubileumcommissie,

  Ronald Posthumus