• Samen sterk tegen Corona: Koen Pack doneert 2000 mondkapjes aan Huisartsenpraktijk Bovenkerk Westwijk

  30 mrt 2020 José Cubo
 •  

  Home 2Koen Pack doneert 2000 mondkapjes aan Huisartsenpraktijk Bovenkerk Westwijk

  Naar aanleiding van de oproep van RODA '23 om sponsoren te helpen tijdens de Corona-crisis heeft Koen Pack deze week 2.000 mondkapjes gedoneerd aan  Huisartsenpraktijk Bovenkerk Westwijk.

  Arjen Göbel, eigenaar van de Huisartsenpraktijk Bovenkerk Westwijk: “Al sinds de oprichting van Koen Pack steunen Cristol en Koen Broekhuizen diverse verenigingen en evenementen in de regio. Fantastisch om te zien dat ze nu ook weer actief zijn. Zoveel mondkapjes is echt geweldig! Wij kunnen ze inzetten bij huisartsen en thuiszorg in Bovenkerk, Westwijk en Keizer Karelpark. Zonder mondkapjes kan er namelijk geen zorg geleverd worden, niet door de huisartsen, niet door de thuiszorg en niet door de wijkverpleging in de wijk. Namens ons allemaal veel dank aan Cristol, Koen en het team van Koen Pack.”

  Cristol Broekhuizen, mede-eigenaar van Koen Pack: “Wij ontwikkelen en leveren verpakkingen voor bloemen en planten en wij werken veel met leveranciers in het Verre Oosten. Zowel onze leveranciers als medewerkers van Koen Pack zijn erg begaan met de huidige situatie en de gezondheid van ons personeel en burgers om ons heen. Dus na de oproep van de huisartsen hebben we direct actie ondernomen met als gevolg deze donatie aan huisartsenpraktijk Bovenkerk Westwijk."