• Kantine in het weekend (gedeeltelijk) geopend.

  Kantine in het weekend (gedeeltelijk) geopend

  In de afgelopen weken is de kantine op trainingsavonden geopend geweest, waarbij de controle voornamelijk door bestuursleden is uitgevoerd. We wilden dit testen en tot op heden is dat goed verlopen.

  Het weekend is met de veel grotere aantallen mensen een veel grotere uitdaging, daardoor hadden we tot op heden de kantine in het weekend nog niet geopend.

  Door de geslaagde test op de trainingsavonden, de vele verzoeken van onze leden en de weersomstandigheden die in deze tijd van het jaar vooral niet beter worden hebben we besloten om ook voor het weekend een test te gaan doen.

  In het weekend van 30 en 31 oktober zullen we dan ook voor het eerst tijdens wedstrijddagen de kantine weer (gedeeltelijk) openen. Dit geheel binnen de regels die op dit moment gelden. We gaan testen of dit werkbaar is.

  In de ochtend tot 12.00 uur is alleen de buitenbar geopend.

  Om 12:00 uur sluit de buitenbar en gaat de kantine open, met de volgende spelregels:

  • Kantine alleen bereikbaar via de binnentrap
  • Alleen toegang met QR-code (ook bij afhalen)
  • Controle door ingehuurde beveiliger boven bij de deur

  Na dit eerste weekend zullen we evalueren hoe het is verlopen en waar nodig nog dingen aanpassen. Dat zal wellicht ook nog afhangen van de dingen die volgende week bij de persconferentie bekend gemaakt gaan worden.

  Bestuur en Kantine Commissie