• Het afgelopen Paasweekend trok de bijna voltallige spelersgroep inclusief de trainers en -als altijd- de trouwe aanhang richting Oostende, België, om daar op jacht te gaan naar de Sirene Cup. De jongens hadden er zin in. Vanaf het eerste balcontact was duidelijk dat ze hier niet alleen voor de lol kwamen.
    Het leverde mooi voetbal op, er werd hard gewerkt. Alle wedstrijden op deze eerste dag werden overtuigend gewonnen. De zon deed eveneens zijn best zodat we in de middag konden uitblazen aan de Belgische kust. De volgende dag wachtte de zwaardere tegenstanders, af en toe moesten de jongens flink aan de rem. De halve finale werd uiteindelijk gewonnen door het nemen van een tergende penalty reeks. Onze boys schoten de meeste raak, en Jesse had twee prachtige reddingen waardoor onze J015 zich kon klaar maken voor de finale. Daar wachten ons de derde divisionist Koninklijke HVV uit Den Haag. Ik denk dat de mannen onder de indruk waren van het Wilhelmus, de Hollandsche Driekleur of het enthousiasme van de ouders (of een combinatie van deze drie) maar ze speelden deze tegenstander op fraaie wijze compleet van de mat. Een klinkende 3-0 stond er op het scorebord na het eindsignaal. De mannen vielen elkaar vermoeid en blij in de armen. Wat een mooie prestatie van een eindeloos gaaf team met hun trainers Guido en Quint.

    De vaste aanhang heeft ook dit weekend weer bijzonder genoten van het team, waar vriendschap, hard werken en prestatie hand in hand gaan. Dat kan dus gewoon, en dat maakt trots!