• Miv dit seizoen werken we samen met Inetrcure fysotherapie uit Amsterdam. Namens deze prakrijk is Pjotr Niekel aan onze club gebonden en de vaste fyiotherapeut van de zondag 1 Na een mooie kennismakeng en inwerkperiode binnen de club gaan de inloop spreek uren ook weer beginnen voor een ieder die lid is.

  Hierbij een korte intro wie Pjotr is en hoe een afspraak met hem te maken. 

  Mijn naam is Pjotr Niekel, 21 jaar en ik kom uit Amstelveen. Sinds dit seizoen ben ik met veel plezier gestart aan een nieuwe uitdaging als de fysiotherapeut van Roda.

  Ik werk voor Intercure, een praktijk voor fysiotherapie en sportrevalidatie gelegen in Buitenveldert. Ik zit op de HvA en ben nog door aan het leren als student fysiotherapie.

  Bij Intercure heb ik alles geleerd over voetbal gerelateerde klachten en heel veel patiënten gezien, onderzocht en behandeld.

  Inmiddels werk ik al een aantal maanden als fysio voor de selectie van Roda. Ik heb veel nieuwe leuke mensen leren kennen en veel nieuwe ervaringen opgedaan.

  Ik ben vanaf nu elke dinsdag en donderdag van 18:00 tot 19:30 op Roda voor een inloopspreekuur. Stuur mij een appje als je langs wilt komen, dan maken we een afspraak.

  Tel nr: 0637197338