• Beste leiders/trainers/spelers/speelsters en ouders/verzorgers,

  De vakantie is inmiddels voorbij en bij RODA ’23 zijn we klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

  De teams zijn inmiddels grotendeels bekend en allemaal ingedeeld door de KNVB. Daarnaast zijn een aantal teams al begonnen met de trainingen en zitten de eerste oefenwedstrijden er voor sommige al op.

  Wij hopen met zijn allen dat we dit seizoen, sinds lange tijd, weer een normaal en vooral leuk voetbalseizoen gaan krijgen. Daarnaast zien we graag de supporters langs de lijn, voor de nodige positieve aanmoediging (rekening houdend met de geldende corona maatregelen).

  Normaal gesproken beginnen wij bij RODA ’23 aan het begin van het seizoen met de informatieavonden. Hierin worden de ouders en leden geïnformeerd over de gang van zaken bij RODA ’23.

  Helaas kunnen wij opnieuw vanwege de nog geldende coronamaatregelen, nog niet de informatieavonden organiseren, zoals wij dit gewend zijn en zouden willen.

  Daarom hebben wij opnieuw de presentaties van deze avonden in een Powerpoint presentatie voor jullie beschikbaar gemaakt, inclusief gesproken tekst. Om deze presentaties te kunnen bekijken, is het noodzakelijk dat u beschikt over Microsoft Powerpoint (onderdeel van Microsoft Office).

  Indien u niet de beschikking heeft over Powerpoint, kunt u gratis gebruik maken van één van de mogelijkheden, welke is beschreven op de volgende Microsoft pagina: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/een-presentatie-zonder-powerpoint-2f1077ab-9a4e-41ba-9f75-d55bd9b231a6

  Verder hebben wij als jeugdcommissie de nodige informatiebrochures voor jullie samengesteld. De brochures bevatten een schat aan informatie, welke u als “Rodiaan” niet mag missen.

  Bij de start van elk voetbalseizoen is het tevens belangrijk dat elk team ten minste 1 (liever 2) leiders en/of coaches heeft. Zonder leider en/of coach kan en mag een team niet deelnemen aan de competitie. Juist voor de leiders/coaches hebben wij daarom dit jaar ook een aparte informatiebrochure gemaakt. In deze brochure wordt duidelijk wat er van een leider/coach verwacht wordt en waar hij/zij de nodige ondersteuning bij kan krijgen. Bent u geïnteresseerd om de functie van leider/coach voor het elftal van uw zoon/dochter op zich te nemen, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar de desbetreffende leeftijdscoördinator.

  Tevens is RODA ’23 nog steeds op zoek naar bloktrainers voor de jongste jeugd (JO8-JO12). Vind u het leuk om bloktrainer van het elftal van uw kind te worden? Of vindt u het leuk om deze jongste jeugd te helpen om sterker en beter in voetbal te worden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de jeugdcommissie. Bloktrainers ontvangen een vaste vergoeding per training (wordt per maand uitbetaald) en krijgen de beschikking over kleding. Daarnaast wordt je als bloktrainer begeleid en ontvang je oefenstof van een ervaren trainer.

  Tot slot zijn wij bij de jeugdcommissie nog op zoek naar een enthousiaste coördinator voor de leeftijdscategorie JO8-JO9. Als coördinator ben je samen met de technische commissie verantwoordelijk voor de indelingen van de jeugdteams. Daarnaast begeleid je ouders/verzorgers met hun vragen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze beginnende voetbaljeugd. Eén keer per maand vergaderen we met ons enthousiaste team van de jeugdcommissie over belangrijke zaken binnen onze vereniging. Kortom: Samen met onze andere commissies en vrijwilligers hopen we de kinderen bij RODA ’23 een fantastische tijd te laten beleven.

  De jeugdcommissie heeft de volgende bestanden beschikbaar gesteld:

  Informatieavond JO8-JO12 Seizoen 2021/2022

  Informatieavond JO3-JO19 Seizoen 2021/2022

  Informatiebrochure RODA ’23 (ouders/leden)

  Informatiebrochure RODA ’23 Leiders,Trainers en Coaches

  Informatiebrochure voetbal.nl

  Registreren en inloggen voetbalNL

  Je foto in de voetbalNL en Wedstrijdzaken app

  Privacy informatie KNVB Apps

  Handleiding mDWF (Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier)

  Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de desbetreffende leeftijdscoördinator.

  Tot slot wensen wij iedereen via deze weg een heel sportief en vooral compleet voetbalseizoen toe!

  Met sportieve groet,

   

  De Jeugdcommissie