• Jeugdwedstrijden zaterdag 6 en zondag 7 februari

  Training tijdens de Meivakantie (28 april t/m 9 mei)

  Tijdens de Meivakantie (28 april t/m 9 mei) kan er gewoon getraind worden. De trainer kan zelf bepalen, in overleg met de leider, of de training in deze periode doorgaat.

  In verband met de RODA '23 Voetbal driedaagse (3,4 en 5 mei) kan er op maandag 3 en dinsdag 4 mei vanaf 18.00 uur getraind worden. De Bloktraining van 5 mei gaat NIET door in verband met de RODA '23 voetbal driedaagse. De overige trainingen kunnen woensdag 5 mei vanaf 17.00 uur starten.

  Corona Cup:

  Op 24 en 25 april zijn er nog wedstrijden voor de Corona Cup. In verband met de Meivakantie zijn er in de weekenden van 1-2 mei en 8-9 mei geen wedstrijden gepland. Het is wel mogelijk om in deze weekenden zelf onderlinge wedstrijden te regelen. Dit dient dan wel doorgegeven te worden aan de betreffende coördinator en aan de wedstrijdsecretaris (wedstrijdenpupillen@roda23.nl). Zodoende zullen de velden bekend zijn, zal het Rodacomplex open zijn en zullen de materialen beschikbaar zijn.  Over het verder verloop van de Corona Cup na 9 mei zullen wij zo snel mogelijk iedereen informeren.

  Trainingsschema vanaf woensdag 28 april 2021:

  Afgelopen week is bekend geworden dat vanaf woensdag 28 april 2021 de avondklok wordt opgeheven, dit betekent dat we niet meer gebonden zijn aan bepaalde trainingstijden. Daarom zal vanaf woensdag 28 april het basis schema weer van kracht zijn. Zie bijgesloten schema.

  klik hier voor het trainingsschema (basisschema) (RODA23.nl > De Vereniging > Commissies > Technische, https://www.roda23.nl/technische)

  Namens de Jeugd Commissie