• Horeca toernooi

  Op zaterdag 22 juni vindt voor de 35e keer het Amstelveense Horecatoernooi plaats. Horecabedrijven uit Amstelveen en naaste omgeving binden de strijd met elkaar om de felbegeerde trofee, maar het beloofd vooral weer een gezellige dag te worden, met een drankje, een hapje en muzikale omlijsting. Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

  Hieronder een verslag van het toernooi in 2018

   

  Gezellig en sportief Amstelveens Horeca Voetbaltoernooi 2018

  Zaterdag 23 juni organiseerden de Horecabedrijven uit Amstelveen en omgeving voor de 34e keer hun jaarlijkse voetbaltoernooi. Tijdens deze jaarlijkse happening verwennen zij hun (stam)gasten met een combinatie van sport en gezelligheid.

  Verdeeld over 2 toernooien waren er 18 teams die de strijd met elkaar aan ging op de velden van RODA’23.

  De weersvoorspellingen gaven aan dat het koud en bewolkt zou worden, maar dat viel erg mee. Tijdens de voorrondes was zonder zon goed voetbalweer en toen de meeste teams uitgespeeld waren kwam het zonnetje erbij werd het lekker weer.

  Vele wedstrijden moesten er gevoetbald worden, om uiteindelijk de winnaars te kunnen bepalen. Tijdens de wedstrijden was het onder het genot van een drankje en een hapje aangenaam vertoeven op het terras. Voor een stukje extra gezelligheid werd gezorgd door DJ Remon en er waren optredens van Zanger Edo, Martin Tijn en Wesley Meurs.

  Voor de 4e keer dit jaar het zeventallen toernooi voor 35+-ers. De 8 ingeschreven teams lieten bij vlagen prachtig voetbal zien. Bij de strijd om de 3e plaats wist het team van De Vijfer het team van The Pub 1 te verslaand. De finale werd gespeeld door Café De Manen en The Pub 2. In een leuke wedstrijd, bekeken door veel toeschouwers rondom het 1e veld trokken de manen van The Pub 2 aan het langste eind en de wisselbeker is het komende jaar dan ook wederom te bewonderen aan de Lindenlaan.

  In het hoofdtoernooi 10 deelnemers in 2 poules met vele spannende wedstrijden. De halve finale tussen Accuraat Verhuur en The Pub werd door Accuraat Verhuur gewonnen. De andere halve finale werd door De Vijfer 2 gewonnen van KoenPack Cafe Nico’s.

  De strijd om de 3e en 4e plaats werd door KoenPack Cafe Nico’s gewonnen. De finale ging tussen de teams van Accuraat Verhuur de Vijfer 2 en werd na penalties gewonnen door Accuraat Verhuur, waarbij de laatste en beslissende penalty van Accuraat Verhuur werd genomen en benut door Harry Leliveld.

  Omdat sportiviteit hoog in het vaandel staat bij dit toernooi worden er ook Fair Play Cups uitgereikt. Bij de 35+ teams ging de Fair Play Cup naar Cafe Thijs. In het hooftoernooi ging de Fair Play Cup naar Cafe De Manen.

  Het toernooi werd mogelijk gemaakt door Amstel Bier, 020-Drukwerk, Accuraat Verhuur, en natuurlijk door de vele vrijwilligers van gastheer RODA’23, waarvan sommigen meer dan het ‘klokkie’ rond in touw zijn geweest. Na de prijsuitreiking werd het steeds gezelliger, de drank vloeide rijkelijk en Keurslager Bobeldijk had de handen vol om iedereen van eten te voorzien.

  De sfeer zat er goed in met  DJ Remon, Martin Tijn, Zanger Edo en Wesley Meurs. En nadat de muziek gestopt was wist uiteindelijk iedereen de weg naar huis of naar één van de horeca-gelegenheden te vinden, waar nog uitgebreid nagepraat kon worden over het zeer sportieve toernooi.

  De organisatie wil iedereen bedanken die ertoe heeft bijgedragen dat het toernooi zo succesvol is verlopen en volgend jaar hopen we iedereen weer te mogen begroeten.