• Hele fijne feestdagen namens RODA '23!

  2021 >> 2022

  En dan is (wederom) het rare jaar 2021 bijna ten einde. Weer een jaar waarin alles werd gevraagd van onze vrijwilligers. Hier een protocol, daar een protocol, dat mag niet, dat mag wel, weer een nieuw plan en ga zo maar door. Maar gelukkig sloegen wij ons er weer doorheen.

  Natuurlijk ook zeer mooie momenten in Bovenkerk, penningmeester José Cubo die zijn 30-jarig jubileum mocht vieren, de corona 2.0 acties voor de sponsors, Paaseitjes actie, Voetbaldagen, een Koninklijke Onderscheiding, een geweldige benefiet wedstrijd voor Ruud Spring in ’t Veld, nieuw kunstgrasveld 2, de diverse thema-sessies, het hijsen van de Progress-vlag aan het pand van RODA ’23, de RODA ’23 Voetbalweek en ga zo maar door.

  Helaas dan iets voor het sluiten van het jaar 2021 weer een lading aan beperkingen voor iedereen…

  Maar…, na het Kerstreces en de winterstop (wellicht iets langer dan gepland straks), hopen wij dan toch weer op een succesvol, gezond en gelukkig 2022!

  Vanaf deze plaats, een groot compliment en een dikke pluim voor alle RODA ’23 vrijwilligers en iedereen die een steentje heeft bijgedragen!

  Namens het bestuur van RODA ’23 wensen wij iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, sportief maar vooral gezond 2022 toe! En hopen wij elkaar in 2022 weer normaal langs de lijn te zien of gezamenlijk een drankje in de kantine te kunnen doen!

  ‪#RODA23 #Bovenkerk #groenwit #feestdagen #Kerstdagen #OudenNieuw #nieuwjaar #MerryChristmas #NewYear #NewYear2022