• Gezellige jubileum klaverjasavond bij RODA ‘23

  Gezellige jubileum klaverjasavond bij RODA '23 1

  Op vrijdag 9 februari was er weer een jubileumactiviteit bij RODA ’23, de klaverjasavond!

  Net als bij voorgaande jubilea werd er in het kader van het jubileum weer een klaverjasavond georganiseerd.

  Met 44 kaarters verdeeld over 11 tafels werd het een gezellige avond. Er werd in 3 rondes gestreden om de eer, maar natuurlijk ook om de winst. Niet het meest belangrijke, maar toch leuk om aan het einde van de avond een leuke prijs mee naar huis te nemen.

  Volgens de kennes werd er stevig gescoord. De uiteindelijk winnaar werd Patrick Jak (ook één van de jongste aanwezigen) met 5.907 punten. Op de 2e plaats eindigde Jan Pothuizen met 5.631 punten en de 3e plaats ging naar Lida Tetteroo met 5.601 punten.

  Er was ook nog een prijs voor de meeste marsen. Die prijs moest gedeeld worden, want zowel Lida Tetteroo als Rob Sturrus behaalden 4 marsen.

  Naast het kaarten was er ook nog een mooie loterij. De prijzentafel was gevuld met, zoals het hoort bij een 100-jarig jubileum, met precies 100 prijzen!

  Gezellige jubileum klaverjasavond bij RODA '23 2

  De loten vonden gretig aftrek en alle beschikbare loten werden dan ook verkocht en vrijwel iedereen ging met een prijs naar huis.

  Om het kaarten heen was er volop tijd voor een drankje en een hapje, uitstekend verzorgd door Danny Moleman en Marjan Boerée.

  Dank gaat uit naar de mensen van de kaartclub van RODA ’23 die deze avond grotendeels organiseerden.

  De kaartclub kaart elke maandagavond bij RODA ’23 in de kantine. Dus lijkt het je leuk om mee te doen, kom het dan gewoon een keer geheel vrijblijvend proberen, er is zeker nog een plek voor een paar extra klaverjassers.

  De jubileumcommissie

  Gezellige jubileum klaverjasavond bij RODA '23