• Fysio

  Bij RODA ‘23 is consultafspraak mogelijk bij blessures. Afspraken kunnen iedere dag gemaakt worden. Dit geldt voor alle leden van RODA ‘23 van elk team. Niet alleen de Zondag A-Selectie telt, maar iedereen is belangrijk! Op de locatie bij RODA ‘23 zal worden behandeld op de dinsdag en donderdag. Verder is er elke dag van de week behandeling mogelijk bij Plexus in Uithoorn.

  Handvatten bij het maken van een afspraak:
  Zoals hierboven beschreven is, kan er elke dag en door iedereen een afspraak gemaakt worden voor de beoordeling van je blessure. Er wordt gekeken of behandeling van je blessure noodzakelijk is of dat een advies voldoende is. Een afspraak maken is gemakkelijk: neem contact op met Wesley Pauw (wesley@plexusuithoorn.nl).

  Spreekuren:
  Op dinsdag en donderdag zijn er spreekuren. Van 18:30 uur tot 19:00 uur is er een inloopmogelijkheid om je blessure te laten beoordelen. Aan de hand hiervan volgt een eventuele behandeling en/of een vervolgafspraak. Zo kan jouw blessure zo serieus en professioneel mogelijk worden aangepakt.

  Let op! Er wordt gestreefd naar het helpen van iedereen die op het spreekuur langskomt, maar hier wordt ook de tijd voor genomen. Het kan druk zijn, wat betekent dat er een wachttijd kan zijn of dat er gevraagd wordt op een ander moment terug te komen. Een afspraak maken via de mail voorkomt dat u hiermee wordt geconfronteerd. 

 • Fysiotherapeuten

  Mijn naam is Wesley Pauw, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben werkzaam bij Plexus Uithoorn en Plexus Amsterdam. Bovendien ben ik aangesloten bij het traumanetwerk van het VUmc. In het verleden ben ik drie jaar werkzaam geweest bij de jeugdopleiding van Ajax. Ik heb diverse cursussen afgerond op het gebied van sportfysiotherapie, dry needling en (trauma)revalidatie.

  Van jongs af aan werd ik al geïnspireerd door fysiotherapie. Het contact en het omgaan met mensen spreekt mij erg aan. Bovendien vind ik het ontzettend leuk om mensen met klachten te behandelen met als doel de klachten te doen verhelpen of te verminderen. Mijn interesse ligt met name bij sportgerelateerde klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

  Momenteel ben ik bezig aan mijn zevende seizoen bij RODA ‘23. Ik begeleid de Zondag A-selectie op medisch gebied tijdens trainingen en wedstrijden. Daarnaast ben ik er om de jeugd van RODA ‘23 te begeleiden.

  Ik hoop u dit seizoen weer te mogen begroeten langs de lijn of op het spreekuur bij RODA ‘23!

  Ik ben bij RODA '23 aanwezig op:
  Dinsdag van 18:30-21:30
  Donderdag van 18:30-21:30
  Zondag bij de wedstrijd van de Zondag 1