• Fysio

  Bij RODA '23 is dagelijks consultafspraak mogelijk bij blessures. Afspraken kunnen iedere dag gemaakt worden. Dit geldt voor alle leden van RODA '23 van elk team. Bij ons telt niet alleen de selectie, maar is iedereen belangrijk! Op de locatie bij RODA '23 zal worden behandeld op de maandag, dinsdag en donderdag. Verder is er elke dag van de week behandeling mogelijk bij Fysiotherapie Plexus Uithoorn.

  Handvatten bij het maken van een afspraak:
  Zoals hierboven beschreven is, kan er elke dag en door iedereen een afspraak gemaakt worden voor de beoordeling van je blessure. Er wordt gekeken of behandeling van je blessure noodzakelijk is of dat een advies voldoende is. Een afspraak maken is gemakkelijk: neem contact op met David Treur (david@plexusuithoorn.nl).

  Spreekuren:
  Op maandag, dinsdag en donderdag organiseren wij spreekuren. Van 18:30 uur tot 19:00 uur is er een inloop mogelijkheid om je blessure te laten beoordelen. Aan de hand hiervan volgt een eventuele behandeling en/of een vervolg afspraak. Zo kunnen wij je blessure zo serieus en professioneel mogelijk aanpakken.

  Let op! Wij willen iedereen helpen, maar willen hier ook de tijd voor nemen. Het kan druk zijn, wat betekent dat er een wachttijd kan zijn, of dat gevraagd wordt op een ander moment terug te komen. Een afspraak via de mail maken voorkomt dat u hiermee wordt geconfronteerd. 

 • Fysiotherapeuten

  Mijn naam is David Treur, 25 jaar en kom uit Uithoorn. Ik ben in 2015 afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam en heb de cursus sportmassage en tapen afgerond. Ik ben momenteel een jaar werkzaam in Amsterdam in een praktijk en ben sinds een aantal maanden mijn eigen praktijk begonnen in Uithoorn.

  Als oefentherapeut Mensendieck ben ik gespecialiseerd in houdings- en bewegingsproblematiek van het lichaam. Tijdens dagelijkse activiteiten zoals sporten kunnen klachten ontstaan en deze kunnen op elke leeftijd voorkomen. Veel van deze klachten kunnen worden veroorzaakt vanuit een ongunstige houding, belasting of bewegingspatroon van het lichaam tijdens het sporten. Het onderzoeken van deze klachten zorgt ervoor om vroegtijdig blessures op te sporen en om in het vervolg de kans op blessures te verkleinen.

  Bij RODA ’23 begeleid ik aankomend seizoen de Zondag A-Selectie en de Jeugd. Alle spelers van RODA ’23 zijn natuurlijk welkom op de spreekuren.

  Ik ben bij RODA '23 aanwezig op:
  Maandag van 17:00-21:30
  Donderdag van 17:00-21:30
  Zondag bij de wedstrijden van de Zondag 1 en begeleid de Jeugd

  Lijn

  Mijn naam is Wesley Pauw, 24 jaar en ik ben afkomstig uit Mijdrecht. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben werkzaam bij Fysiotherapie Plexus Uithoorn. Daarnaast ben ik momenteel bezig met een cursus fysiotherapeutische verdieping in de topsport bij Ajax.

  Van jongs af aan werd ik al geïnspireerd door fysiotherapie. Het contact en het omgaan met mensen spreekt mij erg aan. Bovendien vind ik het ontzettend leuk om mensen met klachten te behandelen met als doel de klachten te doen verhelpen of te verminderen.

  Mijn interesse ligt bij sport gerelateerde klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Momenteel ben ik bezig aan mijn derde seizoen bij RODA '23. Ik begeleid de Zondag A-selectie en Jeugd op medisch gebied tijdens trainingen en wedstrijden. Ik hoop u dit seizoen weer te mogen begroeten langs de lijn bij RODA '23!

  Ik ben bij RODA '23 aanwezig op:
  Dinsdag van 18:30-21:30
  Zondag bij de wedstrijd van de Zondag 1 en begeleid de Jeugd