• De reeks van 4 uitwedstrijden ging afgelopen zaterdag van start. Ook nu was de bezetting van het eigen team minimaal, vandaar dat er hulptroepen ingevlogen werden. Daardoor had de Zaterdag Bier in ieder geval een Punt meer.

  Langs de lijn was het wat minder druk, alleen het hondstrouwe publiek rende heen en weer, maar bleef uiteraard wel netjes achter de hekken.

  In de eerste 20 minuten leek het erop dat de Zaterdag Bier met een makkelijke overwinning naar huis gegaan zou worden. Wesley maakte zijn bevrijdende treffer en Damian kreeg zijn goal op een presenteerblaadje aangereikt.

  Daarna ging het echter niet meer zo voorspoedig. De Meer was creatiever op kurk, met als resultaat dat bij rust de stand weer gelijkgetrokken was. In de rust werd gesproken over makkelijk voetballen, de bal het werk laten doen en nog meer van dat soort clichés.

  De wisselspelers werden ingebracht en daarmee zou de Zaterdag Bier uit haar Bnarde positie gehaald worden. Maar helaas lukte het niet om De Meer te verslaan, sterker nog De Meer kwam al vrij snel in de 2e helft op 3-2.

  Ook in het bekende kwartiertje van Max, als breekijzer in de spits, leverde dit keer niet meer op dan spektakel, maar geen doelpunten. Bovendien ging De Meer niet meer voor de bal, maar voor de scheenbenen en meer van dat soort overtredingen, waardoor de Zaterdag Bier niet meer in haar eigen spel kwam.

  Komende zaterdag staat Swift uit op het programma. Een altijd lastige tegenstander, maar vooraf is de Zaterdag Bier niet kansloos. Het zal een spannende pot worden, dus komt allen voor de support.
  En uiteraard is meer te zien en te lezen op instagram @roda23zaterdag4.