• Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. De meiden zaten er bovenop en speelden een zeer goede eerste helft. Dit resulteerde in een 2-1 ruststand. In de tweede helft waren de concentratie en focus bij een aantal speelsters ver te zoeken wat er voor zorgde dat Pancratius weer terug in de wedstrijd kon komen. Toen 1 van onze speelsters een gele kaart kreeg en 10 minuten straftijd stonden we met 10 speelsters. Daar kwam nog eens bij dat er 2, aanvallende, speelsters om een wissel hadden gevraagd omdat ze zich niet lekker voelde en vanaf dat moment was het duidelijk dat we dit zouden gaan verliezen. Erg jammer, want het was echt niet nodig geweest na zo'n hele goede en overtuigende eerste helft. Komende weken goed trainen en dan komt alles goed. Komend weekend zijn we vrij omdat Amstelveen Heemraad zich heeft terug getrokken of omdat ze in een andere poule zijn in gedeeld. Dus 3 oktober is de volgende wedstrijd.