• Vandaag onze 2de competitiewedstrijd. Het begon allemaal zeer rommelig. Het stortregende, we hadden geen scheidsrechter en er was in 1ste en 2de instantie niet eens een fluitje voor de scheidsrechter!? Na een 3de keer vragen werd er ergens 1 vandaan getoverd. Gelukkig wilde Xander fluiten zodat we toch op tijd konden beginnen. Vanaf het eerste fluitsignaal waren de meiden van Roda 23 MO15-1 zeer gefocust en met de juiste instelling aan de wedstrijd begonnen. Dit resulteerde in een flink veldoverwicht met diverse goede kansen die jammer genoeg niet benut werden. Toen na een minuut of 20, eindelijk, het eerste doelpunt viel werd er geen gas terug genomen. Integendeel, de meiden gingen meteen op jacht naar de 2de treffer. En enkele minuten later viel ook de 2de:-). En om het feest compleet te maken werd er vlak voor de rust ook nog een 3de doelpunt gescoord. Deze goal kwam ook van de voet van Lisa zodat we getuige waren van een onvervalste hattrick! Ook deze goal kwam tot stand door zeer goed samenspel van het middenveld en de voorhoedespeelsters. De ruststand was 3-0. Op naar de 2de helft. Normaliter gaat er, ongemerkt, vaak minder goed geconcentreerd gespeeld worden met een 3-0 voorsprong maar dat was vandaag absoluut n.v.t. bij de meiden. Er werd wederom meteen flink gas gegeven door iedereen! Dit leidde tot zeer goede individuele acties maar ook tot zeer goede combinaties met als eindresultaat een klinkende 8-0 overwinning:-). Ondanks dat wij duidelijk een maatje te groot waren voor HBC was het erg fijn om te zien dat jullie allemaal een zeer goede wedstrijd hebben gespeeld, Grote Klasse! Dit was Het voorbeeld van een hele mooie Teamoverwinning waaraan iedereen zijn/ haar steentje aan heeft bij gedragen. Puck heeft in de eerste helft zeer goed en attent staan keepen, de achterhoede heeft nauwelijks kansen weg gegeven en sloten de gehele wedstrijd zeer goed aan bij het middenveld als wij weer in de aanval gingen. Hetzelfde gold voor het middenveld. Zeer goede samenwerking met elkaar en met de voorhoede en ook de voorhoedespeelsters wisten elkaar regelmatig precies op het juiste moment de bal toe te spelen of een combinatie aan te gaan. Dit resulteerde uiteindelijk in een 8-0 overwinning. De doelpunten waren vandaag afkomstig van: Lisa 3x, Yousra 2x, Amy 2x en Delaya 1x. Normaal vermelden wij dit niet maar aangezien er vanwege de Corona regels geen supporters zijn toe gestaan is dit stukje wat langer dan normaal en worden de maaksters van de doelpunten genoemd zodat een ieder zo veel mogelijk informatie heeft over deze wedstrijd. Nou meiden, volgende week naar Dios, dat wordt een pittige wedstrijd maar met de mentaliteit en werklust van vandaag zien wij deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet. Goed trainen deze week zodat we in topvorm naar Nieuw-Vennep kunnen afreizen.