• Vandaag gingen we op bezoek bij de ongeslagen koploper DIOS in Nieuw Vennep. We wisten dus van te voren dat dit een enorm lastige wedstrijd zou gaan worden. We kwamen aan met een zonnetje maar toen de wedstrijd begon ging het flink regenen. De meiden van Roda 23 MO15-1 wisten wat hun te doen stond en dat lieten ze eigenlijk vanaf de eerste minuut al zien. Iedereen was zeer goed geconcentreerd en met een zeer goede focus aan de wedstrijd begonnen. Dit resulteerde na een minuut of 10 spelen in een 0-1 voorsprong. Jammer genoeg wist DIOS even later de gelijkmaker te maken. Dit had gelukkig totaal geen invloed op het spel van onze meiden want die gingen vol gas en vol goede moed verder waar ze gebleven waren. Dit had tot gevolg dat we nog in de eerste helft op 1-2 kwamen. Het werd nog even spannend toen iemand van ons een gele kaart kreeg en voor 10 minuten uit het veld werd gestuurd en zodoende dus met 10 speelsters stonden:-( Maar de meiden waren dusdanig goed gefocust dat deze 10 minuten goed werden door gekomen. In de 2de helft werd er, net als in de eerste, meteen weer vol gas gegeven maar i.p.v. het 3de doelpunt te maken maakte DIOS gelijk. Nu stond het 2-2 en nu maar afwachten hoe op deze tegenvaller gereageerd zou worden. Nou dat zat wel snor :-) Er werd nog een schepje bovenop gedaan met als gevolg dat we op een 2-3 voorsprong kwamen. En even later zelfs op 2-4! Toen er ook nog een 5de treffer werd gescoord wisten we het zeker: We zouden hier vandaag 3 punten gaan pakken:-))) En dan te bedenken dat er ook nog een aantal zeer goede kansen niet werden benut. Ook dit was een ECHTE TEAMPRESTATIE, net als vorige week, maar deze heeft heel wat meer glans omdat we vandaag de nog ongeslagen koploper hebben verslagen op een Fantastische manier. Het was spannend maar ook smullen geblazen voor zowel de staf als ook de supporters van onze meiden. Een hele goede en attente keepster, een fantastische achterhoede die voor iedere bal heeft geknokt en maar weinig kansen heeft weggegeven, een middenveld dat heel goed mee verdedigde maar ook zeer goed samen speelde met elkaar om zodoende de voorhoede in stelling te brengen. Ook de voorhoede heeft zich van haar beste kant laten zien. Er werd ook goed mee verdedigd, er werd op iedere pass vanaf achter of vanaf het middenveld gelopen en de voorhoede wist een flink aantal kansen te creëren waarvan er uiteindelijk 5 zijn in gegaan. En dan hadden we nog de pech dat de lat 2x werd geraakt en dat er een paar zeer goede kansen niet werden benut anders had de uitslag nog groter kunnen uitpakken. Maar goed, 2-5 winnen bij de nog ongeslagen koploper is natuurlijk een prestatie van formaat!! Uiteraard waren de doelpunten niet tot stand gekomen als het HELE team niet zo fantastisch had gespeeld maar hier toch nog even de meiden die vandaag gescoord hebben: Amy maar liefst 2x, Lisa 1x, Yousra 1x en Ashanti ook 1x( een Hele mooie bal in de kruising) Het waren stuk voor stuk goede en mooie goals:-) Vorige week kwam er een speelster naar mij toe, na de 8-0 overwinning, met de vraag of ik trots op ze was. Heb toen als antwoord gegeven dat ik idd trots op ze was, sowieso, maar dat dit nou niet bepaald de sterkste tegenstander was. Vandaag wil ik die vraag nog wel een keer beantwoorden. Ik ben SUPER TROTS op de vandaag door jullie geleverde prestatie:-). FANTASTISCH, kan en wil niks anders zeggen:-). Uiteraard zijn ook Xander, Harry en Mark SUPER TROTS op een prachtige prestatie. Namens ons ALLEN...Complimenten voor het gehele team! Ga zo door, blijf goed trainen en dan weten wij zeker dat er nog vele mooie en goede wedstrijden zullen volgen:-) Prettig weekend en een fijne vakantie allemaal!