• In elke team heb je wel van die spelers die week in week uit keihard werken, maar op de een of andere manier net niet de credits krijgen die ze verdienen. Dean is zo een speler. Maar afgelopen zaterdag kreeg hij eindelijk wel de credits! Hij werd niet voor niks MOTM.

  Maar uiteraard was de klinkende 5-0 overwinning een teamprestatie. Was WVHEDW vorig jaar nog een directe concurrent, daar was zaterdag niks van de te merken. De ZaterdagBier zette continu hoog druk, had eigenlijk alles onder controle. Bij onverwacht balverlies kon WVHEDW geen een keer gevaarlijk worden. De enige keer dat het gevaarlijk leek te worden, stond de spits van WVHEDW buitenspel.

  Naast het hoog druk zetten, was GEDULD het sleutelwoord. Achterin en op het middenveld werd de bal rondgespeeld en niet onnodig diep gespeeld. Ondanks het overwicht was het een overtreding op Kevin in het strafschopgebied die voor het verschil moest zorgen. Daar ging uiteraard een staaltje van supergoed druk zetten vooraf.

  Na een paar keer vooral met zijn buitenkanTje de mist in te zijn gegaan, was Mick er als de kippen bij om dat buitenkanSje te benutten. Even later stond Mick, naar eigen zeggen, ruim buitenspel. Daarom dacht hij ik schiet gewoon, maar wonder boven wonder werd het buitenspel niet gezien. Mick scoorde niet, maar uit de Rebound lukte het Dean om zijn eerste doelpunt van dit seizoen te maken. 2-0 bij rust zonder enige weerstand.

  In de 2e helft werden ploeggenoten van weleer ingebracht. Dat was te merken, de bal ging nog makkelijker rond. Alhoewel de eerste zeeleeuwenactie daar niet direct hoop toe gaf. Die hoop werd wel gegeven door Dean. Hij wist een paar keer de achterlijn te halen. Een van die keren was het Lars die alert reageerde en de voorzet die volgde er netje in schoot. Een andere keer lukte het net niet om de voorzet te geven. Dat Dean tot MOTM werd gekozen was dan ook niet meer dan logisch! Een Dean met een griffel!

  Overigens is ook nog het vermelden waard dat onze MediaMark(t) dit keer vervangen werd door LuukieTV en Nickelodeon. Wat dat voor beelden opgeleverd heeft, is te zien op de instapagina van de ZaterdagBier. Een actie van Yosri werd heel mooi muzikaal omlijst.

  Voor komende zaterdag heeft MediaMark(t) al de nodige energie gestoken in de aankondiging. Ook dat is te zien op de instapagina. Maar om die wedstrijd te zien, moet een eind gereden worden…het bekeravontuur wordt gespeeld bij DOVO, op de grens van Utrecht en Gelderland.