• De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers

  Al tientallen jaren organiseert RODA ’23 voetbal voor de kinderen van 4 tot 7 jaar op de zaterdag morgen bij de Coenradies & Champions League.

  Op de zaterdagmorgen voetballen deze kinderen met hun leeftijdsgenootjes onderling wedstrijdjes van  8.30 uur tot 10.30 uur onder begeleiding van een aantal enthousiaste vrijwilligers.

  Voor het komende seizoen zijn wij dringend opzoek naar vrijwilligers die ons op de zaterdag morgen willen komen helpen bij het ontvangen en begeleiden van deze kinderen.

  De tijden zijn op de zaterdagmorgen van 8.00 uur tot 11.00 uur.

  Als vrijwilliger help je bij het ontvangen en melden van de kinderen, opstarten van de wedstrijden en uitdelen van de limonade in de pauze. Ook ben je op het veld het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders van de kinderen.

  Vindt jij het leuk om dit enthousiaste team van vrijwilligers op de zaterdag morgen te  komen versterken, stuur dan snel een mail naar;

  coenradies@roda23.nl

  t.a.v. Ron Koolhaas

  Met Sportieve Groet,

  Ron Koolhaas
  Coördinator Mini’s

  De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers 1 De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers 2 De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers 3 De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers 4 De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers 5 De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers 6 De Coenradies / Champions league zoeken vrijwilligers 7