• Automatische concepten 28

    Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan komt het bekende YouTube elftal Creators FC voor het eerst naar Amstelveen! Met haar grote selectie is het elke wedstrijd weer een verassing welke grote YouTubers, influencers en Creators er aan de aftrap staan. Ben jij ook zo benieuwd wie er naar onze club in Amstelveen komen? Koop dan nu je ticket en kom met al je vrienden en vriendinnen kijken op donderdag 4 april om 19:30 op Sportpark RODA ’23! Een kaartje koop je via: https://www.creatorsfc.club/product/04-04-2024/ Het gaat heel hard met de kaartverkoop en OP=OP.

    Ticketprijs: €7,50 (excl. servicekosten).

    Sinds de oprichting van Creators FC in 2016 heeft Creators FC al meer dan 1,5 miljoen euro opgehaald voor het goede doel en ook deze editie zal er weer geld ingezameld worden! Per verkocht kaartje gaat er 5 euro naar The Hunger Project. Daarnaast krijg je bij binnenkomst ook nog is een consumptiemuntje voor 1 gratis drankje aan de bar.

    Dus, wil jij een super leuke avond hebben en ook nog wat bijdragen aan The Hunger Project? Dan zien we je de 4e van april!

    Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door RODA '23, Kwalitaria, NewPort Capital B.V., Brother InternationalAccuraat Verhuur en No Kidding Beveiliging.